Un CONSILIER JUDEȚEAN din Gorj a obținut o reducere de 500 de lei la pensia alimentară datorată FIULUI său!


Decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Vasile Goldiș” din Arad, gorjeanul Liviu Andrei, totodată consilier județean, nu a fost de acord cu decizia instanței de judecată care a stabilit ca acesta, după divorțul de soție, să fie obligat să-i achite fiului său minor o pensie alimentară în valoare de 1.728 de lei. Andrei, ales și în conducerea PMP Gorj, a făcut apel la sentința de fond, și a primit o diminuare a alocației de 528 de lei, soluția fiind definitivă.

În iunie 2017 a început, la Tribunalul Gorj, apelul declarat de Liviu Andrei împotriva sentinței de fond care stabilea că acesta este obligat să-i achite fostei soții, Rodica, o pensie alimentară pentru fiul celor doi, în valoare de 1.728 de lei. După patru termene, pe 11 octombrie 2017, instanța a decis să-i admită apelul universitarului, stabilind că acesta trebuie să-i achite fostei soții o pensie alimentară cu 528 de lei mai mică pentru minorul rămas în întreținerea fostei partenere de viață. ,,Schimbă în parte sentinţa, în sensul că obligă pârâtul la plata unei pensii de întreţinere pentru minor în cuantum de 1200 lei lunar, începând cu data de 20.02.2017 în loc de 1728 lei începând cu data de 28.07.2016. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei”, se arată în sentința definitivă. Părintele se pare că a declarat că veniturile i s-ar fi diminuat între timp, chiar dacă în vara acestui an acesta a beneficiat de o promovare profesională, el fiind făcut decan al universității din Arad.

Căsătoria cu nr.2

Rodica Andrei, cadru didactic, a fost căsătorită cu Liviu Andrei, și acesta fost cadru didactic, din 2006 până în 2017, din căsătoria celor doi rezultând un copil, acum rămas în grija mamei. Acesta este al doilea mariaj eșuat al politicianului, care are o fiică și din prima căsătorie. Relația dintre cei doi soți, spun apropiații cuplului, a început să scârțâie serios când Liviu Andrei a ajuns subprefect al capitalei, acesta mutându-se cu serviciul în București.

loading...
Loading...

Citește și

S-a strigat DARUL la nunta din Albeni! Ce locație de nuntă au ales mirii după audierile de la poliție

În urma anchetei derulate de poliție și a dosarului penal întocmit pe numele primarului Ionuț …

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.