Un cunoscut ARTIST internațional din București vine ASTĂZI la Târgu Jiu!


A devenit cunoscut de întreaga țară, dar și peste hotare imediat după ce a fost numit „Best New Artist” la Romanian Top Hits în anul 2011. De atunci a reușit să se facă remarcat datorită vocii sale, dar și a look-ului său. Jimmy Dub este un artist de succes, iar cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Monday”, „Sunglasses”, „Changes”, „Ese Amour”. Acesta va ajunge la Târgu Jiu, vineri și va fi prezent în clubul din cadrul mall-ului din oraș. Organizatorii anunță că petrecerea va începe de la ora 23:00 și va ține până dimineața, aceștia promit o seară de neuitat.

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare. Orchestra „Lăutarii” și Maestrul Nicolae Botgros concertează la Târgu Jiu

Spectacol folcloric de excepție săptămâna viitoare la Târgu Jiu. Pentru prima data la Târgu Jiu, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: