sâmbătă , 21 septembrie 2019 - 7:59

Un cunoscut interpret din Târgu Jiu face ANUNȚUL: „Neatza…o veste proastă!”


Un cunoscut interpret originar din Târgu Jiu și-a declarat nemulțumirea pe contul personal de socializare. Fostul interpret al trupei Talisman, Tavi Colen, se declară extrem de supărat vis-a-vis de creșterea prețurilor la polițele RCA. „ Neatza..o veste proastă !Toate cele 9 societăți de asigurări din Romania s-au înțeles între ele să crească prețurile la RCA… Deci ne dăm singuri la oase… Bravo popor român.! Cică ar fi luat amenzi de la Consiliul concurenței. Așa ,și????Cu ce ne ajută??? Nu știu cât îndură poporul ăsta… pe bune … Ar trebui pus mâna pe par… Să mai popim din ăștia de ne conduc. Că ne-au lăsat baltă și ne-au luat carnea din fasole” a scris Tavi Colen pe Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

FOTO și VIDEO de la NUNTA Silvanei Rîciu! Artista de muzică populară a spus „DA” într-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica!

Silvana Rîciu s-a căsătorit civil ieri. Evenimentul a avut loc pe malul lacului Cernica, iar …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: