Un cunoscut om de cultură din Târgu Jiu CETĂȚEAN de ONOARE post-mortem


Fostul director al Școlii Populare de Artă, decedat, în luna martie, anul trecut, va primi titlul de cetățean de onoare post mortem al municipiului, săptămâna viitoare.

Evenimentul va avea loc, la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” în cadrul ședinței festive a consiliului local, organizată cu ocazia Zilelor Municipiului. În aceeaşi ședința festivă, vor fi premiaţi de municipalitate elevii și profesorii care au obținut rezultate importante la olimpiadele școlare naționale. „Ca şi anul trecut şi doar ca şi anul trecut, premiem performanţa. De data aceasta, toţi copiii noştri excepţionali de la toate liceele şi şcolile din Târgu-Jiu vor fi premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele naţionale. Şi pentru că s-a făcut la un moment dat o anumită menţiune legată de acest subiect, vor fi premiaţi toţi elevii din Târgu-Jiu care au obţinut premiul I, II, şi III, dar şi menţiune. În aceeaşi şedinţă festivă, şi aceşti elevi deosebiţi, dar şi profesorii vor fi premiaţi pentru aceste rezultate obţinute în această perioadă. Noi suntem extrem de fericiţi că putem să le oferim aceste diplome de onoare şi anumite sume, zic eu, semnificative pentru rezultatele lor. Mai mult decât atât, ştiu doar de unul, ştiu că pe traseu mai există o persoană, vom decerna titlul de cătaţean de onoare post mortem domnului Gârbaciu Viorel, va fi decernat odată cu Zilele Municipiului Târgu-Jiu”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Echipamente medicale moderne la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

Investiții de amploare la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. Gifel Capotă, managerul unității spitalicești …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: