Un director al CEO, reprezentantul companiei în AGA la Minprest

petroniu

Un membru important al conducerii executive a CEO a fost desemnat în AGA a Minprest, societate la care compania energetică deține 95% din pachetul de acțiuni.

Acționarii societății Minprest Serv SA, au decis, ieri, revocarea lui Gheorghe Marian Vasilescu, reprezentantul Complexului Energetic Oltenia în AGA a societății. Angajat al CEO, Vasilescu a deținut, până în luna august, și calitatea de cenzor la Medserv Min SA, o altă firmă la care compania energetică deține pachetul majoritar de acțiuni.
În locul lui Vasilescu, în AGA la Minprest, a fost numit Ion Petroniu, actualul director al Direcției de Investiții a CEO.
În prima ședință în calitate de reprezentant al acționarului majoritar în AGA a Minprest, lui Petroniu i-a fost prezentată o notă de informare cu privire la proiecția bugetară a societății pentru anul 2017, una destul de optimistă având în vedere că firma dorește să-și păstreze numărul de salariați pe tot parcursul anului viitor.

loading...
Loading...

Citește și

„Floricica Dansatoarea” o comite din nou! Pesedistul Pupăzan s-a rebrenduit și o arde pe muzică ușoară de-i sar gumarii din picioare!

Marius Daniel Pupăzan, opțiunea burlescă a PSD pentru Primăria Cîlnic, nu contenește în a se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: