sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 3:07

Un fost boxeur din Motru, ajuns în scaunul cu rotile, critică gropile din oraș! Omul și-a rupt roata căruciorului și căzut cu mijlocul de locomoție, în plină stradă!


Un fost sportiv din Motru, care a suferit un accident de muncă ce l-a imobilizat în scaunul cu rotile, cu ani în urmă, a suferit, luni, un accident în plin centrul municipiului. Omul, aflat în căruciorul său electric, a dat cu toata într-o groapă aflată pe stradă, groapa fiind plină cu apă, și și-a rupt roata mijlocului de transport, în timp ce el a căzut pe carosabil, fiind la un pas să fie călcat de o mașină. Bărbatul cu handicap a fost ajutat de trecători, omul fiind revoltat de situație. Mateescu critică, din acest motiv, în termeni duri nepăsarea autorităților locale dar și faptul că din cauza gropilor din carosabil putea să-și piardă viața, în timp ce paguba la căruț nu i-o acoperă nimeni.

Victima incidentului din Motru, acesta având 40 de ani, critică faptul că persoanele cu handicap din municipiu nu au niciun sprijin din partea autorității locale, cererile sale repetate de a se face rampe de acces de pe carosabil pe trotuar fiind neluate în calcul. De altfel, în municipiu există foarte puține zona în care se permite accesul persoanele cu handicap locomotoriu, fapt care afectează și frustrează la maxim persoanele în cauză. Asta, cu atât mai mult cu cât legea obligă instituțiile și autoritățile să facă mai multe asemenea căi de acces pentru persoanele cu handicap dar și marcaje tactile ori butoane speciale la trecerile semaforizate de pietoni.

La judecată cu primăria

Mateescu anunță că intenționează să dea primăria din Motru în judecată pentru că din cauza gropii respective căruțul său electric, care costă câteva mii de euro, obținut cu greu, a fost stricat, omul ajungând pe carosabil și putându-se lovi extrem de puternic. Acesta întenționează să ceară instanței să i se achite de către primărie daune, și chiar să fie trase la răspundere persoanele vinovate.
Incidentul s-a petrecut luni după-amiază în Motru, omul reclamând cele întâmplate prin mesaje autorităților locale dar și consilierului personal al primarului Jianu.

loading...
Loading...

Citește și

Vienescu: Postul de manager și cele din Comitetul Director al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu, scoase la concurs, în regim de urgență!

Actuala conducere a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Tg-Jiu are zilele numărate! Atât postul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: