Un gorjean, șef în ANAF, în Consiliul de Supraveghere al CEO!


Acționarii Complexului Energetic Oltenia vor numi, la finele acestei luni, doi noi membri în Consiliul de Supraveghere al companiei, după ce Simona Carmen Fătu și Cristina Mirela Micu au renunțat la mandat.
Surse din Ministerul Energiei dau ca sigură numirea în organismul de conducere al companiei energetice a lui Mădălin Eftenoiu, un tânăr gorjean, șef în ANAF.

Adunarea Generală a Acționarilor de la CE Oltenia îl va numi, în ședința din 27 mai, a.c., pe Mădălin Cornel Eftenoiu ca membru în Consiliul de Supraveghere al companiei, în locul Cristinei Mirela Micu, urmând ca Fondul Proprietatea să-și desemneze înlocuitorul Simonei Carmen Fătu.
Mădălin Eftenoiu este gorjean și ocupă, în prezent, funcția de șef al Administrației Fiscale pentru Contribuabili Mijlocii București, iar până în urmă cu aproximativ doi ani a fost inspector în cadrul Administrației Finanțelor Publice Gorj.
Pe lângă funcția de șef al AFCM București, Mădălin Eftenoiu ocupă, de ceva vreme, și poziția de membru în Consiliul de Supraveghere și Îndrumare la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului.
Promovarea unui gorjean în CS-ul CEO poate fi un câștig pentru companie, în contextul în care unul dintre reproșurile constante la adresa miniștrilor Energiei au fost legate de propulsarea în organismul de conducere al producătorului energetic din Oltenia a unor personaje controversate, cu interese în zona regenerabilelor sau fără nici o noțiune despre bunele practici de guvernanță corporativă.

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: