Un ÎNGER de FATĂ a primit o VESTE CUMPLITĂ! Tânăra s-a trezit cu o GÂLCĂ în cap! Medicii i-au spus că sunt DEPĂŞIŢI: „SITUAŢIA E FOARTE GRAVĂ!”

adelina2

adelina3„Viaţa este minunată, dacă nu te temi de ea!”, este unul dintre mesajele postate de Adelina Elena Oţet, pe facebook. Tânăra acuzase stări de rău de mai mulţi ani, părinţii mergând cu ea din doctor în doctor. Medicii i-au spus, la început, că toate sunt cauza vârstei, fiind adolescentă, şi că stările de ameţeală sunt normale.

Situaţia s-a înrăutăţit, însă, în urmă cu câteva luni, când a primit cea mai cumplită veste pe care o poate afla un om aflat în floarea vârstei: suferă de o boală nemiloasă. „A avut probleme mai de mult, tatăl a mers cu ea la spital, la Târgu Jiu. Îi apăruse o gâlcă în cap, iar doctorii i-au spus că nu sunt probleme, să nu-şi facă griji. Asta se întâmpla în urmă cu câţiva ani. În vară (a acestui an, n.r.=), a făcut un tomograf, iar un doctor de aici i-a spus să meargă la Bucureşti. Acolo i-au spus că e foarte gravă situaţia: i-au găsit o malformaţie pe creier. Doctorii i-au spus că sunt depăşiţi şi doar dacă va merge în străinătate va avea şanse. Venele ei sunt efectiv ca nişte tentacule, apăsându-i pe creier”, ne-a spus un apropiat al familiei.
Părinţii tinerei sunt ca văzuţi ca nişte oameni „de ispravă” în Bâlta. Tatăl lucrează la Aparegio, iar mama este casnică. Cei doi mai au o fată, puţin mai mare decât Adelina. Vecinii îi vorbesc numai de bine atât pe părinţi, cât şi pe fetele lor, spunând că sunt nişte tinere cuminţi şi foarte deştepte.
„Boala a început să se manifeste din primăvară-vară, prin ameţeli şi dureri de cap. La început a crezut că are lipsa de calciu, fier, dar am văzut că nu o ajutau cu nimic. Ea se simţea tot mai ameţită, începuse să aibă tulburări de echilibru, vedea în ceaţă, durerile de cap erau tot mai dese şi am hotărât să meargă la un neurolog să vadă ce are, iar acesta a pus-o să facă CT( tomograf) şi să mergem cu filmul la dânsul. Acesta, când a văzut, ne-a explicat cam ce este şi ne-a trimis la Bucureşti, la spitalul Bagdasar-Arseni, unde i s-au făcut mai multe analize. I s-a spus că are o malformaţie congenitală foarte urâtă, că dânşii nu au mai văzut aşa ceva până acum, pe înţelesul nostru, are un ghem de vene încurcate care îi cuprind tot creierul mic. În orice moment, i se poate sparge o venă şi, Doamne fereşte, poate fi fatal! Părinţii sunt disperaţi, nu ştiu ce să mai facă şi unde să apeleze ca să o poate face bine, pentru că în Bucureşti au spus nu pot să facă nimic, i-au trimis analizele în Franţa şi Anglia, iar acum aşteptăm un răspuns să vedem unde o să mergem”, povesteşte sora fetei, despre drama cumplită prin care trece toată familia.

adelina1

Singura şansă a Adelinei este o operaţie pe creier care poate fi făcută doar în străinătate, şi anume, din primele informaţii, în Franţa. Intervenţia costă enorm pentru posibilităţile financiare ale familiei şi ale oricărei persoane de rând: 70.000 de euro. Orice ajutor este binevenit. Adelina merită o şansă! Haideţi să o ajutăm!
Familia, prietenii şi colegii îi roagă pe toți oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a o ajuta cu o sumă de bani, să doneze în conturile următoare:

Cont bancar lei: RO66BRDE200SV48699182000
Cont bancar euro: RO67BRDE200SV54666602000.
Nr. SWIFT: BRDEROBU
OŢET GHEORGHE

Mulțumiri anticipate!

loading...
Loading...

Citește și

O artistă din Gorj își expune creațiile în Bulgaria!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează vineri 22 martie 2019 la …

3 comentarii

  1. Scrieti numarul BIC/SWIFT pt trimitere din alta tara.

  2. Filis Iulia Gabriela

    Va rog sa lasati un nr de contact al familei.
    Vreau si cred ca pot sa ajut.
    Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.