Un jandarm, rudă cu consilierul local Grigoraș, își depozitează gunoaiele pe malul râului ce traversează Rasova


Liviu Petrescu, localnic al satului Rasova, comuna Bălești, este acuzat de vecini că își depozitează mormanele de gunoi, vizavi de locuința sa, chiar pe malul lui râu ce se scurge în Rasova. Timp de luni de zile, deșeurile casnice ale jandarmului, rudă cu consilierul local liberal Grigoraș, au stat pe malul apei, asta spre nemulțumirea localnicilor care au sesizat autoritățile cerând sancționarea proprietarului.

În comuna Bălești există un contract cu o firmă de salubrizare care, în fiecare zi de luni ridică gunoaiele menajere, iar în fiecare joi resturile din construcții, în timp ce vinerea ridică plasticele. În ciuda profesionalistului agentului de salubrizare, mai există localnici care sunt certați cu curățenia, preferă să depoziteze mormane de gunoi pe domeniul public și să le păstreze acolo luni de zile, în timp ce autoritățile se fac că nu le văd.
Vecinii au sesizat, la finalul săptămânii trecute, că gunoiul jandarmului este în același loc, dar, ca printr-o minune, sâmbătă, gunoiul a dispărut de pe malul apei, semn că proprietarul a fost sesizat să le ridice, deșeurile creând disconfort vecinilor.

loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.