duminică , 15 decembrie 2019 - 21:16

Un magazin ALIMENTAR din Târgu Jiu AMENDAT! Vezi cum țineau angajații MARFA!

În perioada 30.10–05.11.2017, inspectorii D.S.V.S.A. Gorj au efectuat inspecţii şi controale în sectorul alimentar și al sănătăţii animalelor, în mai multe unităţi pe raza teritorială a judeţului Gorj.
„În timpul controalelor efectuate în această perioadă a fost constatată nerespectarea normelor sanitare-veterinare, fiind aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 600 lei la un magazin alimentar din Târgu Jiu, pentru depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare de origine non-animală: pufuleți preambalați, băuturi alcoolice şi răcoritoare, conserve de legume/fructe etc. depozitate direct pe pavement. În domeniul sănătății și bunăstării animalelor, au fost efectuate: avizarea mișcărilor inter-județene de animale vii; verificarea stocurilor din două loturi de vaccin canin neconforme (antirabic şi DHP) la farmaciile veterinare din Tg.-Jiu; eliberarea unui număr de 17 extrase din Registrul Național al Exploatațiilor în urma solicitărilor proprietarilor de exploatații; emiterea și distribuirea către proprietarii de bovine a unui număr de 195 paşapoarte; verificarea deconturilor privind acţiunile de identificare şi înregistrare a animalelor efectuate de către medicii de liberă practică împuterniciţi în luna septembrie 2017” se arată într-un comunicat al DSV Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: