sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 18:49

Un nou Club al Vârstei a Treia, inaugurat la Târgu-Jiu

club-pensionari

Primăria Târgu Jiu a inaugurat miercuri noul Club al Vârstei a Treia din strada Mioriţei, care va funcționa în clădirea unor ateliere şcolare care nu mai erau folosite. Primăria a preluat de la unitatea de învăţământ din apropiere imobilul respectiv şi l-a reabilitat complet. Suma folosită pentru noul club din strada Mioriţei a fost de 150.000 de lei.

Primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a fost cel care a tăiat miercuri panglica la inaugurarea noului sediu al clubului vârstnicilor. El a declarat că salariaţii Direcţiei de Asistenţă Socială vor lucra în două schimburi pentru ca unitatea să fie deschisă până seara: „Vine o perioadă grea şi probabil că oamenii vor să aibă la dispoziţie acest spaţiu cât mai mult timp. Este şi perioada de iarnă, când cei în vârstă nu mai au prea multe activităţi şi clubul este o posibilitate de a avea o activitate. Am reuşit să obţinem un spaţiu folosit ca ateliere, magazie de lemne, şi l-am modernizat. Personalul va lucra în două schimburi pentru a fi deschis cât mai mult timp pe parcursul zilei. În faţa clubului am încercat să amenajăm un parc, însă, din păcate, primii arbori care au fost plantaţi au fost rupţi de persoane necunoscute. Am replantat copaci mai înalţi. Sperăm să îi lase pe aceştia să crească. În total, în Târgu Jiu sunt cinci cluburi de acest tip. Îl vom moderniza şi pe cel din Debarcader. Ele au fost deschise în urmă cu ceva ani şi sunt necesare anumite lucrări de reabilitare şi înlocuire a mobilierului. Vârstnicii s-au obişnuit cu ele şi acum le este greu să nu le mai aibă la dispoziţie”, a declarat Florin Cârciumaru. Suma folosită a fost de 150.000 de lei. Capacitatea clubului este acum aproape dublă faţă de vechiul spaţiu.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.