Un nou proiect lansat de UCB

ucb
Universitatea ,,Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, în parteneriat cu Tangible Corporation București va lansa proiectul POSDRU ,,Creşterea calităţii programelor universitare de licenţă şi masterat în energetică”, un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o perioada de implementare de 18 luni, începând cu 14 mai 2014.

Evenimentul se va desfășura astăzi, începând cu orele 09.00, la Universitatea ,,Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, Facultatea de Inginerie.
Obiectivul general al proiectului este de extindere a oportunităţilor de învăţare şi promovarea inovării în învățământul superior prin extinderea utilizării TIC în activităţile de predare/învăţare. Proiectul vizează totodată consolidarea cooperării între mediul universitar si mediul de afaceri pentru o mai bună corelare a învăţământului superior pe piaţa muncii prin îmbunătăţirea/adaptarea programelor de studii, respectiv dezvoltarea/adaptarea curricumului universitar.
Proiectul se adresează în mod direct studentilor de la programele universitare de licenţă şi masterat din domeniul Inginerie Energetică, cât si membrilor comisiilor de asigurare a calităţii la nivel universitar, membrilor comisiilor/structurilor de conducere din universitate si personalului universitar implicat în dezvoltarea de programe universitare.

loading...
Loading...

Citește și

CANDIDEAZĂ la ȘEFIA CJ? Ce spune LIDERUL PNL Gorj

Dan Vîlceanu anunță că nu-și dorește funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, deși se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.