duminică , 21 octombrie 2018 - 11:22

Un nou weekend sub cupola… „Dolce vita”!

A mai trecut un sfârșit de săptămână cu meciuri spectaculoase în Complexul Dolce Vita din Târgu Jiu. 16 partide au avut loc în total în cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj, marile câștigătoare ale rundei fiind Primăria Târgu Cărbunești, Dream Team Târgu Jiu și IJJ Gorj, echipa jandarmilor gorjeni.

Minifotbalul a pornit în forță în Complexul Dolce Vita încă de la sfârșitul verii, iar acum cele trei campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj sunt în plin sezon. Ediția a II-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj, un campionat unic la nivel de minifotbal în România, diferă de prima ediție. Dacă, anul trecut, cei de la Târgu Cărbunești nu au ocupat un loc fruntaș, acum domină competiția. Băieții îmbrăcați în portocaliu au reușit sâmbătă a cincea victorie din tot atâtea etape, 7-2 cu Bumbești Jiu, și au rămas solitari în fotoliul de lider. Și asta pentru că singura echipă ce ținuse pasul cu ei în primele 4 runde, Fărcășești, a pierdut primul joc din acest sezon, 3-4 cu Motru după un meci extrem de disputat. Adrian Făget a fost din nou omul providențial pentru vicecampioana din sezonul trecut, marcând un „hat-trick”. Cu ajutorul acestui succes, băieții din Motru au urcat pe locul 3 în clasament. La egalitate de puncte cu ei, dar cu un golaveraj inferior se află cei de la Turburea. Medaliata cu bronz din prima ediție îți revine după un start slab de sezon și a bifat acum a treia victorie a sezonului, 8-6 cu Roșia de Amaradia. Vătuiu și Albulescu au fost eroii celor de la Turburea, fiecare marcând câte un „poker”, 4 goluri. În celelalte jocuri ale rundei, Bălănești și-a consolidat locul de play-off cu o victorie clară în fața celor de la Drăguțești, 6-2, Albeni a urcat în primele 6 locuri după victoria, 5-2 cu Turceni, iar campioana Telești începe să-și revină după un start foarte slab de sezon, câștigând 5-1 cu Cîlnic.

Același Dream Team…

Și în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ajuns la ediția cu numărul XII, liderul și-a consolidat locul după ultima etapă. Dream Team Târgu Jiu a trecut fără mari emoții, 8-1, de Primăria Bîlteni, iar golgheterul sezonului trecut, Ion Cănăvoiu, continuă să impresioneze. A marcat și sâmbătă 3 goluri și a ajuns la cota 23 de goluri marcate în doar 7 etape ! Campionii ultimelor două ediții de campionat s-au desprins la 3 puncte în vârful clasamentului după ce Profi Târgu Jiu a pierdut derby-ul rundei, 1-5 cu vicecampioana Peppy Dolce Vita. Farmacia Victoria și ISU Gorj sunt acum echipele aflate la 3 puncte de lider după ce au trecut în etapa de sâmbătă, 6-3 de Karma Târgu Jiu, respectiv 5-2 de Primăria Rovinari. De remarcat și faptul că Real Târgu Jiu a ajuns pe un loc de play-off după 7-2 cu Minprest Rovinari dar și victoria celor de la Provincialii, 8-5 cu Mica Frăție în duelul echipelor „boboc” din campionat.

Jandarmi mai buni decât Carrefour!

În ediția a III-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, runda a cincea a adus și derby-ul campionatului, între echipele cu maxim de puncte după primele 4 runde. Campioana din 2016, IJJ Gorj, echipa jandarmilor gorjeni, a câștigat mai clar decât se aștepta cineva, 10-4 cu Carrefour Târgu Jiu, una dintre reprezentantele Gorjului la Campionatul Național al Firmelor de la Piatra Neamț din acest an. Podiumul este completat de FC Anna, învingătoare în fața celor de la Acvila, 6-3. Un duel mai echilibrat a avut loc între Succes NicCom și Macofil, duel câștigat în final de cei de la Macofil, scor 3-2.

Rezultate, etapa 5, Campionatul Primăriilor din județul Gorj
Roșia de Amaradia – Primăria Turburea 6-8
Primăria Bălănești – Primăria Drăguțești 6-2
Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Bumbești Jiu 7-2
Primăria Fărcășești – Primăria Motru 3-4
Primăria Albeni – Primăria Turceni 5-2
Primăria Cîlnic – Primăria Telești 1-5

Rezultate, etapa 7, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita
Minprest Rovinari – Real Târgu Jiu 2-7
Primăria Bîlteni – Dream Team Târgu Jiu 1-8
Provincialii – Mica Frăție 8-5
Karma Târgu Jiu – Farmacia Victoria 3-6
ISU Gorj – Primăria Rovinari 5-2
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Profi Târgu Jiu 5-1

Rezultate, etapa 5, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj
Carrefour Târgu Jiu – I.J.J. Gorj 4-10
FC Anna – Acvila 6-3
Succes NicCom – Macofil 2-3

loading...
Loading...

Citește și

ACS Târgu Jiu, victorie în deplasare

Baschetbaliştii gorjeni de la ACS Târgu Jiu au obţinut a doua victorie consecutivă din Liga …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.