Un patron din Târgu-Cărbunești, prins de APAREGIO furând apă, vizavi de Judecătorie! Apometru întors și desigilat și la Hotel Gilort


Laurențiu Ținică, director tehnic la APAREGIO Gorj, a executat, împreună cu o echipă, controale, luni, la mai multe unități comerciale de pe raza orașului Târgu-Cărbunești, pentru a eradica furtul masiv de apă, constatat în localitate. Verificatorii s-au oprit și la o hamburgărie, deținută de către Dănuț Mihăilescu, care mai are o pizzerie vizavi de primărie și un restaurant la monument. La hamburgăria situată vizavi de Judecătorie s-a depistat un contor de apă întors, spun martori, adică ce mergea înapoi, acesta neavând sigiliu. Controlorii s-au mutat apoi la Restaurantul Chic din Cărbunești, aparținând aceluiași patron, unde marți dimieață se făceau săpături, în timp ce patronul care deține locația în chirie a făcut un scandal monstru cu controlorii, auzit de trecători.

Dănuț Mihăilescu, care deține mai multe unități comerciale pe raza orașului Târgu-Cărbunești, a fost călcat de o echipă de control a APAREGIO. Nu este singurul care a fost controlat la apometru de verificatorii veniți cu acest scop de la Târgu-Jiu, și Hotel Gilort, deținut la un moment dat și de fostul viceprimar de Cărbunești, Ion Fugaru.
Cert este că la firmele în cauză s-au găsit probleme, adică furt de apă, ceea ce înseamnă dosare penale pentru firmele care au funcționat cu probleme vizibile la contoarele de apă.
Verificatorii au fotografiat luni toate indicile care duc la concluzia furtului de apă, așteptându-se ieri să se stabilească dacă se fură și la Restaurantul Chic, unde se făceau săpături în cursul zilei, patronul motivând că el ia apă de la hidroforul vecinului și nu din rețea. Vecinul își udă însă grădina, potrivit localnicilor, direct din rețea.

Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.