sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 0:07

Un patron falimentat ALDE, încălzit pe margine pentru postul de administrator al primăriei LIBERALE din Motru!


Astăzi, în ședința Consiliului Local Motru, pe ordinea de zi, pe lângă alte proiecte se află și cel privind aprobarea criteriilor, dar și a procedurii de ocupare și eliberare din funcție a viitorului administrator public al municipiului. Pentru scoaterea postului la curs, funcția fiind vizată, se pare, de un reprezentat ALDE, este necesar ca aleșii să aprobe criteriile propuse de primarul liberal Gigel Jianu. Criteriile propuse de primar sunt, în atare condiții, extrem de subțiri, edilul demonstrând că vrea un manager public cu o facultate oarecare, cu o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani și o experiență în funcția de conducere de minimum 5 ani. Mai mulți aleși cred că aceste criterii sunt făcute pe profilul candidatului Alin Brăiloiu, nașul președintelui ALDE Motru, Ion Cojocaru, și al directorului Direcției Publice Motru, Tudor Dobrică, toți trei fiind colegi de partid.

Funcția de manager public i-ar veni mănușă lui Alin Brăiloiu, cel care împărțea cu câteva zile în urmă Constituții în Târgu-Jiu alături de colegii din ALDE Gorj, deoarece respectivul a falimentat deja două farmacii în Motru, având debite de zeci de miliarde la furnizorii de medicamente și servicii. Firmele falimentate ale lui Brăiloiu au, de altfel, pe instanțele de judecată numeroase procese pentru recuperarea debitelor restante.

Aceste considerente par că nu îl interesează pe primarul liberal de Motru deoarece acesta are o alianță recentă cu ALDE, ce trebuie plătită din câte se vede cu funcția respectivă pentru nașul copiilor celor doi lideri de organizație din Motru. Cel puțin asta spune Opoziția din CL, noua majoritate fiind formată acum din PNL-ALDE-independent-UNPR.

10.000 de lei salariu pentru nașu!

Din acest motiv, criteriile de selecție pentru viitorul administrator public sunt făcute în dorul lelii, dintre acestea lipsind tocmai cel care impune candidatului vechime într-o funcție de conducere a peste 50 de angajați, știind că Primăria Motru se apropie de 150 de salariați.
De asemenea, viitorului candidat nu i se impune obligativitatea de a fi condus o societate profitabilă pe mai mulți ani și nici nu i se restricționează accesul dacă a avut societăți în insolvență ori faliment sau litigii cu alte societăți colaboratoare ori cu finanțele.
Criteriile chiar și așa „șchioape” au șanse maxime să treacă, urmare a coaliției formate la Motru, pentru scopuri personale și de grup, contra intereselor cetățeanului și ale municipalității.
Reamintim faptul că viitorul administrator public va avea un salariu de minimum 10.000 de lei pe lună, în condițiile în care investițiile în municipiu lipsesc cu desăvârșire.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Un comentariu

  1. Ma gandesc daca suntem sanatosi la cap,noi romanii si cat timp ne mai lasam prostiti de impostori ! Primarul,nu este administratorul unei comunitati ? Poate e doar o „mobila” si atunci,comunitatea e condusa de consilieri personali,administrator public ,directori si alte asemenea specimene inventate sau pe care urmeaza sa le inventeze burghezia asta proletara,toti cu diplome de la fabricile de diplome,dar care nu stiu concret tabla inmultirii(cred ca ar fi unul din criteriile de selectie,recomandat,plus o dictare ca la clasa a doua sa vezi daca stie ca ma-sa are cratima!),platiti cu sute de milioane vechi lunar din banii contribuabililor,pentru ca apoi sa urle ca nu le ajung banii de salari si sa ii ajute si pe ei guvernul,pentru ca altfel intra in faliment !!!O intrebare totusi,atunci pentru ce se mai fac alegeri locale?Noi credeam ca pentru a alege primarul,pentru a alege un gospodar,dar se vede treaba ca epigonii astia,ne-au luat si dreptul asta! Au facut de asa natura incat sa votam pe fata pentru clanuri,gasti,bande,etc!Prind macar 4 ani,parjolesc tot si la revedere !Deci sa fie clar,nu se mai voteaza primari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: