miercuri , 19 februarie 2020 - 18:19

Un pensionar comerciant din Peșteana, acuzat că se dă ilegal administrator al pieței! Falsul funcționar poartă o haină cu însemnele Primăriei Bîlteni!


Dan Pilică, comerciant de dormeze și, de ceva vreme și pâine, în piața din Peșteana Jiu, este acuzat, de cea mai mare parte a comercianților ce folosesc spațiul public în cauză, că se dă drept administrator al pieței comunale, deși nu este angajatul primăriei ori a consiliului local. Falsul administrator, ce poartă la ,,serviciu,, o haină neagră pe care stă scris Primăria Bâlteni, își umple zilnic traista, culegând de pe mesele comercianților din piață, spun oamenii siderați că respectivul face aceste lucruri sub nasul polițiștilor care închid ochii la felul în care respectivul își asigură hrana zilnică, absolut gratuit.

Pilică are aproape 70 de ani iar în baza acordului nescris al primarului și viceprimarului de Bâlteni a devenit administratorul pieței din Peșteana Jiu. Comercianții din piață sunt majoritatea nemulțumiți și spun că ar fi trecut cu vederea faptul că respectivul se aprovizionează zilnic din marfa lor dar, spun că nu pot tolera faptul că Pilică le impune și de unde să își cumpere o parte din produsele pe care agenții le au la vânzare.
Un exemplu în acest sens este taraba de mici. Mititei în piața de la Peșteana se vând numai cu pâine luată prin intermediul falsului administrator. Mai exact Pilică ia pâine de la un comerciant, pe acte, o depozitează în duba sa, pe rota de rezervă, apoi o dă, fără acte, contra cost, comerciantului de mititei. Omul este obligat să ia de la Pilică altfel zboară cu tot cu tarabă din piața gestionată de falsul administrator care este lăsat să facă legea de edilul Vlăduleanu și de mâna sa dreaptă, Scutaru.

Pilică, un fel de Dumnezeu

Comercianții au preferat să-l reclame pe Pilică la ziar, conștienți că dacă ar fi apelat la organele de control tot ei ar fi fost amendați, anumiți inspectori fiind pe mână cu autoritățile locale. Acum însă aceștia cer sesizarea organelor de control dar și verificarea lui Pilică care nu a plătit și nici nu plătește taxa de piață care se aplică la toți agenții, mai puțin la comerciantul de dormeze care face pe șeful în piața din Peșteana, î schimbul voturilor promise primarului PNL.

Loading...

Citește și

1,3 milioane debit la CEO. Insolvența UATAA încă un an de zile, aprobată în ședința de CL!

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru și-a prelungit insolvența cu încă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.