Un profesor de sport a luat banii de navetă pentru că este părintele șoferului deputatului Vîlceanu! Alți 30 așteaptă strângând din dinți de peste un an


Profesorul Răduțoiu de la Generală nr.1 Motru este singurul profesor din municipiu care a obținut integral de la primărie banii pe naveta făcută de la Târgu-Jiu. Asta deoarece, profesorul este, coincidență, tocmai tatăl șoferului deputatului PNL, Dan Vîlceanu. În aceeași situație, chiar mai gravă, sunt însă încă 13 profesori de la Colegiul Tehnic Motru, opt cadre didactice de la Școala Generală nr.2 și încă 8 de la Colegiul „George Coșbuc’’. Cei 30 nu și-au văzut banii pe navetă de peste un an și două luni, respectiv un an și cinci luni, în timp ce dascălul pilos și-a primit toți banii, cu doar câteva zile în urmă.

Șoferul deputatului PNL, Robert Răduțoiu, a profitat de faptul că este coleg de partid cu primarul municipiului Motru și l-a rugat, prin intermediul parlamentarului, să-i avantajeze părintele, chiar dacă măsura discrimina restul cadrelor didactice din localitate, unele cu probleme financiare mari. Gigel Jianu nu a ezitat și chiar a deschis creditele necesare doar pentru profesorul de la Generală nr.1, astfel dându-i-se posibilitatea contabilității școlii să-i facă plata pe navetă profesorului de sport.
Șocant este că beneficiarul discriminării s-a lăudat singur cu reușita politică în școală, lucru care s-a auzit și la celelalte unități de învățământ. Profesorii navetiști s-au revoltat și au sărit la gâtul directorilor unităților de învățământ, acuzându-i că nu fac nimic în sensul de a-i sprijini și pe ei în obținerea acestor drepturi financiare, legale. Asta, cu atât mai mult cu cât, beneficiarii așteaptă de mai bine de un an banii pe navetă și li se motivează de către primărie, ba că nu sunt bani pentru ei, ba că bugetul nu este aprobat.
De altfel, o parte din profesori cer o întâlnire cu primarul Jianu pentru ca acesta să le explice de ce regulile se aplică doar membrilor PNL nu și restului dascălilor din localitate și să-l întrebe dacă trebuie să își facă toți adeziune la partid ca să încaseze banii cuveniți în mod legal.

loading...
Loading...

Citește și

Ales local cu apucături de interlop rural amendat de poliție pentru limbaj injurios, în timpul unei ședințe de consiliu! „Păi, bă, boule… Fir-ai al dracu de prost…animalule!”

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bumbești – Pițic i-au aplicat o amendă contravențională consilierului …

2 comentarii

  1. O fi asta un abuz de putere,sau vreun trafic de influienta ?!Da,bine,stim „consilierii sunt de vina ” !!!

    • Sau o fi castigat banii in instanta si apoi a depus cerere de executare silita asupra conturilor MEN? Iar restul nu? O fi scrisa stirea de un psd-alde-pro-pru-ist si nu este documentata ca la carte? Dumnezeu stie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: