Un tânăr afacerist din Târgu Jiu, REVOLTAT pe angajații din Primărie!


• Cu poprire pe conturi deși nu avea datorii!

Robert Bugă, fost candidat PRU la Primăria Târgu-Jiu, a taxat dur, ieri, pe o rețea de socializare „proștii și oligofrenii” din aparatul primăriei municipiului care l-au lăsat de sărbători cu conturile blocate pentru niște datorii la taxe și impozite pe care și le-a plătit, la timp, prin transfer bancar. De supărare, Bugă a anunțat că își va face mutație în București, acesta prestând în capitală deja de 9 ani de zile.

Robert Bugă și-a făcut ieri publice supărările, spunând, mai în glumă mai în serios, că, dacă ar fi putut, ar fi inițiat ,,un proiect de lege prin care proştii şi oligofrenii să fie pedepsiţi. Nu să fie trimişi la puşcărie, ci măcar să fie afişaţi pe o listă, undeva, ca să râdă toată lumea de ei”. Acesta s-a referit, în acest context, la salariați ai Primăriei Târgu-Jiu care nu ar fi la prima abatere în ce îl privește, dar și la angajați ai unei bănci din oraș. ,,Aceşti proşti, handicapaţi şi oligofreni, s-au gândit ei să pună popriri pe conturi. Când anume? Păi, cu 3-4 zile înainte de Crăciun, când hei!, chiar nu ai nevoie de bani. Pentru că ajung acasă de 3 maxim 4 ori pe an (şi atunci în weekend-uri), n-am avut când să îmi plătesc impozitele şi nişte amenzi. Iar pentru că Târgu Jiul este, din nefericire, un oraş medieval, condus preponderent de australopiteci, nu poţi să îţi plăteşti taxele online. În fine, fiind deja obişnuit cu această categorie de dobitoci, nu m-am mai enervat aşa tare. Am mers frumos la … şi, a 2-a zi, mi-am dat acordul să îmi fie retrasă suma respectivă, ca să mă scap de o grijă”, și-a scris oful Robert Bugă.

Fără dobândă zero…

Acesta povestește apoi că a fost înștiințat de banca unde și-a deschis cont că are debite, urmare a unor cumpărături făcute cu cardul de credit. Urmare a faptului că a avut poprire pe cont, banii nu au mai ajuns la destinație, creând astfel un val de probleme pentru deținător. ,,Mai devreme, mă sună unul (..) de la Banca …, ca să mă roage să le mai dau şi lor nişte bani… am întrebat despre ce bani e vorba, pentru că eu chiar îmi plătesc toate ratele la timp. (..)mi-a spus că nu am plătit nimic. Apoi a verificat mai bine şi a văzut că eu lunar am virat câte 300 de lei în contul respectiv. Dar ce să vezi? Proştii extrem de proşti din Primăria Târgu Jiu nu i-au înştiinţat pe proştii extrem de proşti de la … că lakele de mine şi-a plătit datoriile şi trebuie să îmi ridice poprirea. Şi nici proştii extrem de proşti de la … nu m-au înştiinţat vreodată că aş avea poprire pe contul de la ei. Şi, drept urmare, banii viraţi de mine nu au mai ajuns către rată, ci au fost traşi pe dreapta, cum ar veni”, a concluzionat păgubitul, spunând că cei implicați s-ar fi ales și cu bani şi cu comisioane, dar şi cu penalităţi pe care acesta va trebui să le plătească fără să fie vinovat de ceva.
„Eu m-am ales cu un credit nou, dat fiind faptul că rata lunară nu a fost „plătită”, automat dispare chestia cu dobânda 0, deci voi plăti şi dobândă de acum încolo. Ba chiar e posibil să fiu oleacă băgat şi în birou de credit, deşi, cum spuneam, nu-s vinovat cu nimic’’, a mai spus, cu amărăciune, Bugă Junior, gata să își facă mutație pe capitală.

loading...
Loading...

Citește și

Mesaje de atenționare, pe trecerile de pietoni din Târgu-Jiu! Ce au scris polițiștii

În primele nouă luni ale acestui an s-au înregistrat peste 60 de accidente rutiere grave, …

3 comentarii

  1. Lasa fasoanele si plateste la timp… ca de ai ca tine prosti si fudui e tara plina.

  2. Intelectual nu mucos

    Nu credem ca acest tanar….aspirant la politica…ROBERT BUGA…este el un PROST….un asemenea limbaj il poti auzi doar la cei needucati si parveniti in societate impinsi in fata de paranti obedienti,prostia acestui individ de mana a doua este crasa,acest mucos jigneste un oras intreg,prostul isi jigneste parinti si rudele,prostul a crescut in Tg.jiu dar sigur a uitat ,asa uita doar mocofan grasut si analfabet. robert buga,esti un DOBITOC !

  3. daca si asta e afacerist .. o fi tepar tot ca taicasu` .. mai repede

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.