sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:25

Un tânăr investitor vrea să facă o fermă de îngrășat porci în municipiu!


• Investiția, în incinta Stației de Epurare

Robert Murdeală, fiul afaceristului Mihai Murdeală, deținătorul firmei de transport din Motru care duce de la și spre cariere minerii iar elevii din localitate spre școli, vrea să își deschidă o fermă de îngrășare a porcilor și abatorizare în localitate. Mai exact, afaceristul local vrea să concesioneze 2 hectare de teren în incita Stației de Epurare a municipiului. Acesta mai deține trei hectare în concesiune în localitate, unde are niște sere de producere a legumelor, teren pentru care plătește puțin peste 4000 de lei anual municipalității. Afacerea este bună pentru comunitate dar din păcate solicitantul terenului s-a grăbit cu actele.

Solicitarea tânărului afacerist Murdeală a fost înaintată Consiliului Local Motru, dar nu a beneficiat de aprobarea secretarului primăriei. Acest lucru se datorează faptului că afaceristul nu deține un certificat de urbanism informativ prin care sunt solicitate și obținute avizele necesare unei astfel de afaceri. Consilierii sunt puși într-o situație ingrată, deoarece deși li se pare afacerea drept una bună pentru comunitate, solicitarea nu este însoțită și de documentele necesare. Proiectul se află pe ordinea de a ședinței de CL Motru de joi.
Mai exact, Robert Murdeală vrea să concesioneze 20.000 de mp de teren pentru investiția sa pe care vrea să o realizeze cu fonduri europene.

Abatorul cu nr.3

În zona Broșteni, la 10 km de Motru mai există un abator. Dacă cel de la Motru se va realiza ar fi un beneficiu pentru consumatorii, creându-se astfel o concurență între producători. Un abator de dimensiuni mai mici are și afaceristul Mihai Rămescu, de la Ghiocela SRL.
Deși CL Motru este încântat de o astfel de investiție, în lipsa documentelor necesare există marea posibilitate ca proiectul să nu treacă. O completare a documentelor va face însă posibilă acceptarea cererii tânărului afacerist care a demonstrat că știe să pună pe picioare un plan de afaceri, serele din Motru fiind un succes.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: