sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:00

Una dintre cele mai cunoscute make-up ARTISTE din Târgu Jiu a TRĂIT cele mai mari EMOȚII din viața sa!


Pasionată de machiaj încă din timpul liceului, frumoasa make-up artistă a realizat o mulțime de cursuri în acest domeniu. Cea mai importantă școală de machiaj absolvită este „MKC Beauty and Fashion Academy” din Roma. Tot în Italia a lucrat un an de zile ca make-up artist însă s-a întors acasă, în Târgu Jiu, la cererea insistentă a clientelor sale. Alisa Coroi deține în municipiu Târgu Jiu un salon de înfrumusețare unde doamnele și domnișoarele au parte de o transformare completă.
În săptămâna ce tocmai a trecut Alisa a avut parte de cele mai mari emoții pe care le poate trăi o femeie, aceasta a devenit mamă. Alisa și soțul ei și-au ținut pentru prima dată băiețelul în brațe în urmă cu doar câteva zile. Micuțul Rareș a venit pe lume într-o clinică privată din Craiova: „Bine ai venit Rareș Andrei, iubirea mea” a scris Alisa pe pagina personală de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Soția unui cunoscut târgujian a strâns o sumă FABULOASĂ la un singur concert caritabil!

Soția cunoscutului târgujian a strâns o sumă fabuloasă în urma concertului caritabil pe cre l-a …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: