duminică , 20 octombrie 2019 - 12:13

Una dintre victimele lui Bejinaru: „Am rămas însărcinată și am făcut avort în Spania”

bejinaru-m-1

În fața instanței de judecată, Denisa, una dintre fetele pe care proxenetul Aristică Bejinaru le-a obligat să se prostitueze, a declarat în fața instanței de judecată că a rămas însărcinată în perioada când a fost pe litoral cu minerul, dar nu știe cine ar fi putut fi tatăl copilului său. Fata avea la aceea dată 15 ani și a mers în Spania pentru a avorta.

 

Denisa avea doar 15 ani când a căzut în plasa lui Aristică Bejinaru (fost angajat al Carierei Roșiuța n.red.). Fata, elevă la Motru, se certase cu bunicii săi și plecase de acasă. Destinul ei avea să se schimbe în momentul în care l-a întâlnit pe Aristică Bejinaru, care a luat-o cu el la mare. Proxenetul știa că eleva era minoră, dar nu i-a păsat și a obligat-o de mai multe ori să întrețină relații sexuale și cu el și cu alți bărbați. Cu alți bărbați era contracost. Încă marcată de cele prin care a trecut, Denisa a plâns în fața magistratului care judecă cauza. „Am plecat de acasă pentru că mă certasem cu bunicii și mama era plecată la muncă în străinătate. Locuiam la Dana, o prietenă pe care am cunoscut-o prin intermediul unei colege de clasă la care m-am plâns. Bejinaru a sunat-o pe Dana să meargă pe litoral. Ea mi-a spus și mie să merg, dar nu am vrut pentru că nu aveam bani. Până la urmă, m-a convins să merg cu ei. Aveam vârsta de 15 ani atunci, iar Dana știa că sunt minoră”, a declarat Denisa la Tribunalul Gorj. Minora a făcut sex cu Bejinaru, iar celelalte persoane care erau cazate în aceeași cameră s-au uitat: „Am plecat cu Bejinaru, Bejat și Ciuti. Pensiunea la care am fost cazați aparținea unui cunoscut de-al lui Bejinaru. Am luat toți o cameră. În prima seară când am ajuns, am fost obligată să întrețin raporturi sexuale cu Bejinaru, de față cu toți ceilalți care erau în cameră. A două seara am fost forțată de Ciuti să întrețin raporturi sexuale. Mi-a dat o palmă. Din cea de-a treia zi am rămas fără bani și Bejinaru mi-a cerut mie și Danei să facem rost de bani pentru a ne putea întoarce acasă“, a spus fata.

Orgii sexuale

După câteva zile, Bejinaru și amicul său Bejat Muja le-au adus clienți fetelor pe care le luaseră cu ei la mare. Denisa a povestit la Tribunal cum a fost obligată să participe la adevărate orgii sexuale. „Bejinaru a făcut rost de clienți. Vorbea la telefon și el aranja. Doi au fost chiar din pensiunea care ne cazasem, iar al treilea de la o altă pensiune. Banii erau luați de Bejinaru, pentru a ne întoarce acasă. Au fost trei clienți. După o săptămână, ne-am întors în Motru. Bejinaru mi-a spus să nu mai vorbesc cu nimeni despre cele întamplate. Îmi era frică și nu am mai ieșit din casă”, a afirmat tânăra.

A avortat în Spania

Întoarse la Motru, cele două fete, Denisa și Dana, nu au spus nimănui coșmarul prin care trecuseră la mare. La câteva săptămâni după ce au ajuns la Motru, Denisa a aflat că era însărcinată. „El era cunoscut ca un proxenet în tot Motru, dar eu nu știam asta atunci când am plecat. Aveam prieteni care vorbeau de el și la barul unde am lucrat la fel se vorbea de el. Mi-a fost frică să mai ies din casă. Am fost traumatizată. Eram doar un copil. Am rămas însărcinată după ce m-am întors de pe litoral, dar nu am știut. Nu știu cine ar putea fi tatăl copilului pe care l-am avortat. Mama m-a întrebat și i-am spus ce s-a întâmplat. Nu am putut să fac avort în România și nici în Italia. Am mers la o clinică privată din Spania și acolo am făcut avort“, a povestit, printre lacrimi, tânăra. Denisa s-a constituit parte civilă cu suma de 2.000 de euro de la fiecare dintre cei doi inculpați.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: