Unitate din CEO, cu CONTURILE BLOCATE. Ce VIITOR va avea


Gabriel Giorgi spune că Minprest Rovinari este la un moment de cotitură, în sensul că se poate duce ori în sus, ori în jos, însă la același nivel la care se află în momentul de faţă nu mai poate sta.

Directorul societăţii prestatoare de servicii în minerit atrage atenţia că societatea trebuie neapărat să-şi dezvolte activitatea, să obţină venituri şi din altă parte, nu numai de la Complexul Energetic Oltenia. Minprest Rovinari are, în prezent, conturile blocate. Gabriel Giorgi spune însă că angajaţii unităţii şi-au primit salariile. Recent, a fost schimbat şi Consiliul de Administraţie al societăţii. În conducerea Minprest au fost promovaţi câţiva membri PNL. Mandatul de director al lui Gabriel Giorgi va expira la finalul lunii februarie. “Nu mi-au propus liberalii să vin la ei și nici nu o să se întâmple. Eu am avut o discuție și în Consiliul de Administrație și le-am spus că politica la Minprest se face după poartă. Deci, cu ceea ce a ieșit domnul Pecingină, cu datul oamenilor afară pe criterii politice este o aberație. Le-am spus că trebuie să plece 28 de oameni, le-am spus să-i aleagă ei, dar acei oameni trebuie să plece. E problema lor dacă vor să mă schimbe. Eu am avut datoria să termin și 2019 pe plus, să ne realizăm indicatorii, de aici încolo, fac ce vor cu ea. Minprestul este într-un moment de inflexiune. Adică, se poate duce ori în sus, ori în jos, în sensul că la același nivel nu mai poate să mai stea. Adică, ori se dezvoltă mai mult, cu activități care să poate să crească productivitatea în unitate, dar la același nivel nu mai poate, pentru că o duce foarte greu și CEO și nu mai poți să o păstrezi, este clar. Dacă nu ai venituri din altă parte, și acum nu poți să le ai, pentru că sunt conturile blocate, pentru că CEO nu ne dă banii, deci trebuie să vină bani din altă parte. Salariile se plătesc, pentru că vin bani pentru salarii și mai plătim și din furnizori când vine perioada aia foarte scurtă de conturi deblocate”, a conchis şeful Minprest Rovinari.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.