duminică , 26 ianuarie 2020 - 11:11

Unitățile de alimentație publică, verificate de DSP Gorj

carneÎn perioada sărbătorilor de iarnă, D.S.P GORJ a luat măsuri suplimentare pentru intensificarea acțiunilor de supraveghere sanitară și pentru siguranța alimentelor privind modul în care se produce, depozitează, transportă și se valorifică carnea de porc, precum și alte produse de origine animală și non-animală. S-au efectuat controale tematice igienico-sanitare în unitățile de alimentație publică și de cazare în vederea prevenirii îmbolnăvirilor în această perioadă de iarnă, cu accent pe obiectivele din zonele izolate Rânca si Cerna Sat (24 de controale – n.red.), ce vor organiza mese festive cu prilejul sărbătorilor de iarnă. În unitățile monitorizate s-au constatat deficiențe privind respectarea normelor igienico-sanitare, controlul medical periodic efectuat  necorespunzător și s-au acordat termene pentru remedierea acestora.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Un comentariu

  1. Tare articol , fara DSP viata noastra nu ar mai avea sens ( nu ca ar fi vreunul )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.