Universitatea Brâncuși din Târgu-Jiu organizează a doua ediție a evenimentului „International Week in UCB”!

În perioada 12-16 noiembrie 2019, Universitatea „Constantin Brâncuşi” din  Târgu-Jiu organizează a doua ediție a evenimentului International Week in UCB.

La eveniment vor participa reprezentanți ai unor universități din Germania, Grecia, Turcia, Ucraina, India, dar și cadre didactice și studenți ai Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.

Astăzi, 12.11.2019, are loc sosirea participanților.

Programul Săptămânii Internaționale în UCB – ediția a II-a cuprinde prezentări realizate de către invitații la eveniment, asupra unor teme precum: bune practici privind internaționalizarea în învățământul superior, aspecte culturale și educaționale privind experiența Erasmus+, analiză SWOT a Programului Erasmus+ etc.

Totodată, sunt organizate evenimente culturale și recreative prin care se dorește dezvoltarea interesului pentru cultura română și, în același timp, dezvoltarea mentalității multiculturale: un curs de limbă română oferit oaspeților din străinătate, vizitarea ansamblului monumental al lui Constantin Brâncuși, o excursie în stațiunea turistică Rânca.

Organizarea International Week in UCB – IInd Edition se derulează ca activitate specifică în cadrul proiectului cu titlul „Dezvoltarea relațiilor internaționale ale UCB și îmbunătățirea imaginii acesteia” (Domeniul: 2. Internaționalizarea învățământului superior din România, (acronim: DRI-UCB), CNFIS-FDI-2019-0654), derulat de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu.

 

loading...
Loading...

Citește și

Câțiva turiști blocați pe un drum din Baia de Fier! Au fost ajutați de jandarmi!

Jandarmii montani gorjeni au fost solicitați, astăzi, de turiști. “Astăzi în jurul orelor 15.30, jandarmii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.