Unul dintre APROPIAŢII lui Condescu a murit. Era lider FNME!


Fost membru în Colegiul Director al FNME, până în urmă cu doi ani și aflat în dreapta lui Marin Condescu la toate acțiunile sindicale din ultimul deceniu, liderul CNS Cartel Alfa Mehedinti, Rafael Norocel Ciorăscu, a murit, sâmbătă noaptea, în urma unei boli cumplite. Ciorăscu era cunoscut ca unul dintre cei mai vocali lideri sindicali și a participat alături de minerii din Gorj la mai multe acțiuni de protest pentru apărarea drepturilor salariaților din carierele miniere din Mehedinți.

Rafael Norocel Ciorăscu a fost liderul Sindicatului ”1 Decembrie” de la cariera Mehedinți, afiliat la FNME, și era unul din apropiații lui Marin Condescu, în vremea în care federația a fost condusă de acesta.
Ciorăscu a făcut parte din Colegiul Director al FNME, până în noiembrie 2015 și era nelipsit la acțiunile sindicale organizate de federație, în anii trecuți.
Rafael Ciorăscu a fost și președinte al filialei de la Mehedinți a Cartel Alfa, iar în mesajele postate pe Facebook, colegii îi deplâng trecerea în neființă.
”A fost printre sindicaliștii care au conceput și dezvoltat sistemul educațional al sindicatelor. Prin devotamentul său față de muncă, a contribuit substanțial la unificarea şi consolidarea mișcării sindicale naționale, fiind un promotor activ al valorilor și intereselor salariaților și al sindicalismului autentic. Trecerea în eternitate a lui Rafael Norocel Ciorascu, lasă un imens gol pentru cei apropiați și pentru întreaga familie sindicală. Rămânem îndurerați şi aproape de familia sa”, au scris colegii săi de la CNS Cartel Alfa Gorj.
”Rafael-Norocel Ciorăscu avea dreptate! Pentru el viitorul nu mai există! A decedat azi noapte, și odata cu el s-a dus încă unul din marii sufletiști ai mișcării sindicale! Spunea lucrurilor pe nume, de multe ori cu umor… dar foarte acid, alteori cu înverșunare. Se bătea cu îndârjire pentru minerii lui, pentru orașul lui, pentru prietenii lui, pentru familia lui! Acum a plecat dintre noi, poate… într-o lume mai buna! Drum bun prietene! Dumnezeu să te ierte pentru toate greșelile omenești și să te aibă în paza Lui!”, a scris și Marian Apostol, liderul Cartel Alfa Caraș-Severin.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.