miercuri , 16 octombrie 2019 - 10:30

Urmau să fie schimbați directorii de direcții și sucursale din CEO. Boza: De luni, voi lucra eu la organigrame!


Președintele Directoratului CEO, Sorinel Boza, a confirmat, joi, că s-a lucrat, intens, în ultimele două săptămâni, la noua organigramă a companiei de persoane care sperau să preia conducerea acesteia.
Pe surse, a apărut informația că cel însărcinat cu creionarea noii structuri de conducere a fost Cosmin Trufelea, cel care ar fi urmat să ocupe și un loc în Directorat, responsabil pe zona de minerit, iar actualii directori de direcții și sucursale nu se mai regăseau în funcții.
Boza a anunțat că, de la începutul săptămânii viitoare, va lucra și el la organigrama companiei și a lăsat să se înțeleagă că vor avea loc mai multe schimbări în structura acesteia.

O nouă conducere, ”din umbră”, a CEO a fost creionată, în ultimele săptămâni, iar persoane interesate de preluarea controlului companiei, după schimbările care au avut loc la nivelul Ministerului Energiei, au lucrat serios la o nouă organigramă. Șefii structurilor CEO urmau să fie schimbați din funcții, iar în locul acestora să fie numite persoane agreate de noua orânduire, susțin unele surse.
Informațiile au fost confirmate de președintele Directoratului CEO, Sorinel Boza, la Tele 3.
”Știu că s-a lucrat, numeau peste noapte, era o bătălie acolo care să vină pe scaunul ăla, dar îi anunț eu, astăzi, oficial, că de luni, lucrez eu la organigramă. Până astăzi au lucrat cei care se antrenau să intre pe pozițiile noului Directorat, automat directorii de direcții, urmau să fie schimbați toți, directorii de sucursale, toată lumea trebuia schimbată”, a declarat șeful Directoratului.
Boza a afirmat că, de la începutul săptămânii viitoare va lucra, personal, la organigrama companiei și vor fi operate unele schimbări, trimiterea fiind directă către cei care ”se antrenau să intre pe poziții”, așa cum i-a numit pe cei din CEO care doreau să preia conducerea.
”Dar, îi anunț, oficial, de luni voi lucra eu la organigrame. Schimbări persoane, analize de activități, mutări dintr-o parte în alta, restructurări de poziții, la toate”, a conchis Boza.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce posturi și-au REZERVAT secretarii de stat gorjeni! Cine rămâne ȘOMER și cine încasează o pensie de 14.000 de lei, lunar!

Gorjenii din Guvernul Dăncilă, cu o singură excepție, nu rămân șomeri, însă pe posturile rezervate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: