Va fi OBLIGATĂ PRIMĂRIA Târgu-Jiu să plătească NORMA DE HRANĂ la POLIȚIA LOCALĂ?


Zeci de polițiști locali de la Târgu-Jiu au câștigat, pe data de 4 septembrie, un proces în instanță privind acordarea normei de hrană.

Decizia magistraților de la începutul lunii septembrie nu este însă definitivă. Potrivit liderului Sindicatului Polițiștilor Locali din județul Gorj, poate fi atacată de autoritățile locale. Marius Mirea afirmă că dacă hotărârea va rămâne definitivă, la Curtea de Apel Craiova, 64 de polițiști locali ar urma să încaseze câte o mie de lei în plus la leafă lunar. Perioada vizată de proces pentru care nu a fost acordată norma de hrană este iulie 2017- aprilie 2019. Marius Mirea este optimist că va avea câștig de cauză și la Curtea de Apel Craiova. Liderul sindical nu știe care sunt motivele pentru care autoritățile locale de la Târgu-Jiu au decis, în vara anului 2017, să nu mai acorde norma de hrană polițiștilor locali. “Există o acțiune în instanță. Sindicatul Polițiștilor Locali din județul Gorj a câștigat procesul privind acordarea normei de hrană prevăzută de lege pentru perioada iulie 2017- aprilie 2019. Acțiunea are acum cale de atac. Nu se știe cum se va finaliza la Curtea de Apel Craiova. Dacă hotărârea va rămâne definitivă, 64 de polițiști locali ar urma să încaseze câte o mie de lei în plus la salariu, lunar. Nu știu care sunt motivele pentru care autoritățile locale nu au mai acordat norma de hrană. Eu sper să câștig acest proces legat de drepturile membrilor mei de sindicat”, a declarat Marius Mirea, președintele Sindicatului Polițiștilor Locali din județul Gorj.

Loading...

Citește și

Administratorul unui service auto din Lelești, AMENDAT de ITM Gorj! Ce nereguli s-au găsit!

Un angajator din comuna Leleşti, cu obiect de activitate reparaţii auto, a fost amendat, săptămâna …

Un comentariu

  1. 1000 RON pe luna? Bai oameni buni, noi ne chinuim în privat pe un salariu de 1500 RON. Cat mai putem oare suporta lafaiala asta din bani publici la bugetari? Trebuie făcută o revoluție în tara asta și multe legi indreptate. Nu se mai poate!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.