sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:17

Val de manageri privați!

manageri-directori-oameni-ceo

Ministerul Economiei va implementa principiile de guvernanţă corporativă, care implică în special selectarea şi numirea de manageri profesionişti, la 23 de companii din subordine în acest an, din care 13 vor avea noi manageri până la jumătatea acestui an, relatează  Focus Energetic.

Cele 13 companii incluse în proiect în primul semestru sunt: Plafar, Societatea Naţională a Sării (Salrom), Societatea Naţională a Apelor Minerale (SNAM), Cuprumin, Şantierul Naval 2 Mai, CNCIR SA, Compania de Investiţii pentru Turism, SC Iprochim, SC ICEM, Neptun Olimp, SC IOR, Conversmin şi Smart SA (filială a Transelectrica), potrivit unui comunicat emis luni de minister.
Iar cele zece companii incluse în proiect în al doilea semestru din acest an sunt: Băiţa, Romarm, Fabrica de arme Cugir SA, Arsenal Reşiţa SA, Pirochim Victoria SA, Uzina Mecanică Cugir SA, Şantierul Naval Mangalia, SC IAR, Romaero şi Avioane Craiova, mai arată publicația menționată. Astfel, în acest an, Ministerul Economiei va implementa principiile de guvernanţă corporativă în 41% din companiile din portofoliul propriu. Societăţile în care este deja implementată OUG 109/2011 sunt: Transelectrica, Teletrans SA (filială a Transelectrica) şi Transgaz.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: