Vâlceanu: Călinoiu încă le spune CE SĂ FACĂ, oamenilor din CJ!

Valceanu

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu, îl acuză pe Ion Călinoiu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, că încă le mai spune angajaţilor din instituţie ce să facă, inclusiv noului preşedinte al Consiliului, Ciprian Florescu. 

 

Astfel, Vâlceanu este revoltat de comportamentul lui Ion Călinoiu, care nu pare să accepte că nu mai conduce Consiliul Judeţean. Liderul liberalilor gorjeni spune că angajaţii Consiliului Judeţean se plâng că Ion Călinoiu vine în fiecare zi în instituţie şi le spune ce sarcini au de îndeplinit. „Domnul Călinoiu e aproape în fiecare zi la Consiliul Judeţean. Îşi parchează maşina la Casa Gănescu. Foloseşte toată infrastructura Consiliului Judeţean şi acum. Deci şeful de campanie al PSD face campanie din biroul preşedintelui Consiliului Judeţean, deşi el nu mai are nicio legătură cu aceea clădire. Oamenii din CJ se arată jenaţi de toată siuaţia asta. Oamenii îmi spun că se duce domnul Călinoiu, se uită pe documente, le spune ce au de făcut, îi spune şi lui Florescu ce are de făcut”, a declarat Dan Vâlceanu.

loading...
Loading...

Citește și

SONDAJ D.I.M. Cine este POLITICIANUL cu CEA MAI MARE ÎNCREDERE în judeţ

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.