Vâlceanu face şedinţa de CJ fără Călinoiu și Zamfirescu

valceanu-davitoiu09

Președintele Partidului Democrat Liberal Gorj nu renunță la organizarea ședinței extraordinare de Consiliu Județean, deși juriștii instituției au transmis că nu sunt motive întemeiate pentru a se ține o asemenea întâlnire.

Liderii Opoziției nu renunță în ruptul capului la demersul lor de a pune mâna pe Putere la Consiliul Județean Gorj. Aleșii județeni ai PDL-PNL și PPDD, 18 la număr, se vor întâlni, azi,  la Consiliul Județean pentru a supune la vot proiectele de hotărâre pe care le-au inițiat. Opoziția vrea schimbarea din funcție a vicepreședintelui PSD, Ciprian Florescu, înlocuirea membrilor PSD cu alți consilieri județeni din noua majoritate în comisiile de specialitate, dar și schimbarea membrilor din ATOP. Cristina Rădulea Zamfirescu, secretarul judeţului, a anunţat că nu va participa la şedinţă, că nu va contrasemna hotărârile, care, cel mai probabil, vor fi atacate în contencios. Președintele PDL Gorj susține că secretarul județului e obligat să vină la ședința CJ. „Dacă nu vine, Zamfirescu va comite un abuz. Ședința va avea loc. A fost făcută la solicitarea unei treimi dintre consilieri, legea ne permite să o organizăm chiar dacă există un articol în care se specifică faptul că ședințele extraodinare se convocă dacă sunt cazuri excepţionale: calamităţi, incendii, catastrofe sau epidemii. Dacă vom găsi Sala Maură închisă, vom face ședința în altă sală, fie că vor fi sau  nu prezenți secretarul județului și președintele Consiliului Județean Gorj”, a declarat Dan Vâlceanu.

Loading...

Citește și

Ce-i RECOMANDĂ Vîlceanu lui Chivu

Președintele organizației județene a Partidului Național Liberal îi transmite liderului PNL Rovinari, Laurențiu Chivu, că …

Un comentariu

  1. Felicitari Dan Valceanu . Vant puternic , Calinoiu se clatina .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.