Vâlceanu: „PNL Gorj are un singur copreședinte” – Unde îl trimite Dian!

Dan-Valceanu-si-Dian

Dan Vâlceanu așteaptă, în continuare, ca șefii vechiului PNL să desemneze un înlocuitor pentru Dian Popescu în fruntea organizației județene. Senatorul îl trimite pe liderul democrat-liberal… să se trateze.

Războiul declarațiilor, început la finele anului 2014, între președintele PDL Gorj și cel al PNL Gorj, continuă și la început de an 2015. Dan Vâlceanu îți menține punctul de vedere, acela că Dian Popescu este suspendat de drept, iar Biroul Politic Național al vechiului PNL trebuie să numească, în perioada următoare, un nou copreședinte la noul PNL Gorj în locul lui Dian Popescu. Vâlceanu îl acuză pe Dian Popescu că a indus în eroare membrii noului PNL când a vorbit despre ponderea de 70-30 % pe care vechiul PNL ar avea-o în noul Birou Politic Județean de la Gorj. „Dian Popescu este suspendat de drept. În acest moment, PNL Gorj are un singur copreședinte, în persoana mea. Va fi numit un alt copreşedinte interimar de către vechiul BPN al vechiului PNL. Acuzaţiile, cum că puterea mi-a luat minţile, sunt puerile. Nu caut scandal sau putere. Vreau doar să fie respectat statutul, pentru că altfel se va crea haos în noul PNL. În ceea ce privește ponderea de 70-30% despre care au vorbit Dian Popescu și Ion Fugaru, nici măcar Vasile Blaga n-a auzit de aşa ceva”, a declarat copreședintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu.

Dian îl trimite pe Vâlceanu… la tratament

Șeful vechiului PNL Gorj îl altoiește încă o dată pe președintele vechilor democrat-liberali gorjeni, Dan Vâlceanu: „Nu știu dacă domnul Dan Vâlceanu s-a tratat până acum. Eu l-am trimis la spital să se trateze, pentru că are o problemă. Dacă tratamentul nu i-a reușit, să-l ia în continuare. Până la urmă, trebuie să existe o cale de însănătoșire a domnului Vâlceanu. E bolnav de putere acest copilaș. Nu a învățat nimic din eșecurile politice avute în familie. Domnul Vâlceanu trebuie să învețe ce înseamnă cuvântul pueril, abia apoi să-l folosească. Modul în care va fi condus noul PNL este subiect de dezbatere şi în presa centrală. Liniştea se va aşeza pe noul PNL Gorj după ce se vor stabili criteriile la nivel de Bucureşti. Membrii PNL şi PDL din judeţ vor înţelege că sunt în acelaşi partid şi că trebuie să fie o conducere democratică, nu pe nepotisme şi interese de familie”, a replicat senatorul Dian Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

LIDER din CEO: Am SESIZAT Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării

Liderul Sindicatului Energia Turceni a făcut, în urmă cu trei săptămâni, plângere la Consiliul Naţional …

2 comentarii

  1. Valceanu e omul lui Ciurel de la CEO, ia miliarde

  2. Ce tupeu are teparul asta de Dian ! El se stie cu musca pe caciula,pentru ca statutul PNL spune clar si fara echivoc ca este suspendat, si tot el cu gura mare si cu jigniri. Tipic pentru un tepar ! Tipic pentru un om fara caracter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: