miercuri , 19 februarie 2020 - 19:32

Văr de PRIMAR din Gorj, unic candidat la concursul pentru postul de asistent comunitar! După ce a învățat de s-a spetit rubedenia a luat nota 5,3


În Primăria Albeni, instituție publică unde nu sunt bani pentru achitarea salariilor angajaților, primarul Ionuț Stan, cunoscut pentru boroboațele nenumărate făcute în funcție, a decis să facă o nouă angajare. Este vorba despre încadrarea unui asistent comunitar debutant în comună, iar postul, plătit bine de Ministerul Sănătății, s-a gândit că i se potrivește mănușă tocmai vărului său. Din acest motiv, văruțu’ Cotojman de la Bocșana, comuna Prigoria, satul natal al mamei edilului UNPR, s-a prezentat singurel la examen. La scris a luat nota 5,3, doar trei sutimi urcându-l peste linie, iar miercuri, cu multe emoții, a trecut cu bine și de proba orală.

După ce s-a plimbat destul prin străinătate, Irinel Cotojman, vărul primarului de Albeni, este începând de miercuri noul asistent comunitar debutant din comuna condusă de ruda sa. Candidatul unic, ai cărui frați sunt angajați tot asistenți comunitari, la două primării din Gorj, a susținut, pe 5 noiembrie, proba scrisă în primărie, avându-i în comisie pe jurista primăriei, cea care l-a notat în trecut pe directorul școlii din localitate cu nota 1.00, și asistenta comunitară din Albeni, Alexandra Bularda care știe atât de bine să scrie încât, spun localnicii, când i se pune pixul în mână redactează ,,ecsamen,” în loc de examen.

Inițial, la concurs s-ar fi înscris și o localnică, nevasta unui angajat ISU de al Târgu-Jiu, dar la proba scrisă, văruțu’ Cotojman a dat testul singur.
Din prea multă știință, Cotojman a luat 53 de puncte la scris iar ieri s-a prezentat tot cu materia învățată și la oral, promovând concursul. Calitățile extraordinare ale candidatului au uimit reprezentantul DSP Gorj prezent la probă, care, pe față, l-a întrebat pe primar, dacă chiar îl vrea pe Cotojman pe postul respectiv.

Șeful Serviciului ISU, buldoexcavatoristul cu opt clase

Angajarea lui Irinel Cotojman nu uimește angajații primăriei, deoarece primarul și-a permis să pună șef al ISU în instituția publică, și peste asistenții social pe buldoexcavatoristul primăriei, salariat cu opt clase. Despre șeful respectiv, localnicii vorbesc, că ar beneficia de apă din rețeaua comunală fără să plătească, neavând apometru, iar edilul i-ar fi angajat și soția însoțitor la bunicii soțului, asta în condițiile în care persoana vârstnică nu ar trebui să beneficieze de acest drept, dosarul acesteia având serioase carențe.
De altfel, noul șef are și birou în primărie, adică l-a așezat primarul în spațiul ocupat anterior de angajata Miica Liliana, de la relații cu publicul, aflată momentan în concediu medical, urmare a șicanelor avute cu șeful său.
Respectivul, spun salariații, a fost angajat ca buldoexcavatorist în primărie, fără diplomă, acum acesta făcând cursuri pe banii primăriei pentru completarea studiilor.
Recent, primarul a pus anunț pe geamul primăriei anunțând cetățenii că buldoexcavatoristul Florentin Clipici se va ocupa de asistații sociali, acesta pontându-i și urmând să le traseze și sarcini.

Loading...

Citește și

1,3 milioane debit la CEO. Insolvența UATAA încă un an de zile, aprobată în ședința de CL!

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru și-a prelungit insolvența cu încă …

4 comentarii

  1. Doua carpe’n c.ur… si primarul si varutu…

  2. Buna ziua,presa ,chiar si aia online ar trebui sa sa informeze mai bine…e usor sa duci toate babele d nas tu fiind formator de opinie….daca cauti pe google irinel cotojman iti iese prima intamplarea de la sacelu,cand a salvat o femeie,e usor sa judeci….fratii lui lucreaza unul la o primarie din gorj iar celalt nu are nimic de a face cu genul asta de munca….informati _va domnilor ca altfel ramaneti doar niste mancatori de rahat ….online.

    • Presa?????😜😜😜😜😜 Nomenclatorul meseriilor da ca denumire a celui ce prestează pe ogorul informațiilor jurnalistice următoare : jurnalist, reporter, ziarist, gazetar! iondeion??? Matei?? Crețu??? Alinutzele?? Si sosiile lor gogu, gorjanul si Ipse etc😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜 cât de prost sa fii si ce dobitoci sa te fi lăsat sa treci de clasa a -lV-a, ca sa afirmi ca după virgula lui 5 vin sutimile😜😜😜😜 trebuie doar sa prestezi la Domino si sa semnezi genial , sub acoperire iondeion😜😜😜Baaaaaa, alea sunt zecimi analfabetule😜😜😜!!! formatori de opinie😜😜😜!,,, Hai bai, oligofrenii de serviciu, propoziția simpla, atât cât puteți, cu gaz si comina😜!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.