VARIANTĂ pentru ADMINISTRAREA STADIONULUI din Târgu-Jiu: PARTENERIAT cu o societate din AMSTERDAM


La sfârșitul săptămânii trecute, Marcel Romanescu s-a întâlnit la Târgu-Jiu și cu reprezentanți ai clubului olandez Ajax Amsterdam, care au vizitat stadionul municipal.

Edilul spune că s-au purtat discuții inclusiv despre o posibilă colaborare cu societatea care administrează arena din Olanda. Marcel Romanescu anunţă că, în perioada următoare, urmează ca o delegaţie de la primărie să viziteze și stadionul lui Ajax Amsteram pentru a vedea modul de administrare al arenei. Edilul susţine că ar putea fi încheiat un parteneriat cu olandezii pentru folosirea Municipalului de la Târgu-Jiu. „Vineri, am primit vizita reprezentanţilor Clubului Ajax Amsterdam. A venit directorul de relaţii internaţionale al clubului să vadă, în primul rând, stadionul de la Târgu-Jiu. Am discutat despre o posibilă colaborare pe care am putea-o avea cu societatea care administrează stadionul lui Ajax. Ne-au dat câteva detalii legate de modul în care se administrează o bază sportivă eficient. Urmează ca, în perioada următoare, să facem noi o deplasare la Amsterdam, să vedem la faţa locului modul în care ei adminsitrează stadionul. Colaborarea dintre noi se referă la un parteneriat în care Clubul Ajax este acţionar în societatea care administrează stadionul, dar, în acelaşi timp, foloseşte contra cost arena în perioadele în care are nevoie pentru activitatea sportivă”, a conchis Marcel Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: