Venituri MAI MARI pentru CEO!

Conform informațiilor obținute in exclusivitate de către ecopolitic.ro , în acest sezon au fost inregistrate venituri  mai  mari  decat cele din anul 2016, facându-se referire la bazele de tratament ale stațiunii Săcelu, din județul Gorj, internă și externă (acestea fiind funcționale în sezonul 2017), cu grad de ocupare maxim în weekend-uri.

  • în această perioadă se discută planul anual de investiții pe 2018
  • În primul rând, sezonul 2017 la Baza de Tratament Sacelu s-a desfasurat in perioada 17 iunie – 10 septembrie 2017.
  • Dacă în sezonul 2016, gradul de ocupare a fost de aprox. 90% in zilele lucratoare ale saptamanii, iar in weekend plaja a fost ocupata la capacitate maxima ( cca 2500 persoane / zi ), în sezonul 2017 toate cifrele au fost mai mari.Activitatea complexului balnear de la Sacelu, aflat în administrarea Complexului Energetic Oltenia, are un impact pozitiv atat asupra persoanelor care beneficiaza de tratamente si proceduri medicale, cat si asupra comunitatii, prin dezvoltarea comertului sezonier, cresterea veniturilor din taxele locale, etc.

        Conform acelorași informații, Planul Anual de Investitii pentru 2018 nu este finalizat iar în acest moment nu exista o decizie finala privind valorificarea activelor care genereaza costuri. Adunarea Generala a Actionarilor fiind in masura sa stabileasca o astfel de masura, în urma ultimelor evaluări privind veniturile mai mari in 2017 față de 2016.

Sursa: ecopolitic.ro

loading...
Loading...

Citește și

Femeie DISPĂRUTĂ din Bumbești Pițic!

La data de 21 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.