Veste bună de la judecători pentru celebrul afacerist din Gorj, surprins în timp ce aduna gunoaie de pe străzi


Procesul în care Compartimentul de Executări Penale din cadrul Tribunalului Gorj a solicitat revocarea sau anularea suspendării executării pedepsei în cazul lui Cristea Fluerătoru s-a încheiat în favorea fostului lider de sindicat. Omul de afaceri a primit trei ani de închisoare cu suspendare, după contopirea celor două pedepse, termenul de încercare fiind de opt ani, perioadă în care va trebui să respecte o serie de măsuri.

Cristea Fluerătoru avea două condamnări la închisoare cu suspendare. „Nu am încălcat absolut nimic. Din contră, am făcut muncă în folosul comunităţii într-un dosar, am plătit toate amenzile, cheltuielile judiciare”, declara Cristea Fluerătoru.
Ultima sentinţă a fost dată în cazul său la Curtea de Apel Craiova, care l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. Acesta a fost inculpat în dosarul supranumit ”Lotul Fluerătoru”, care vizează modul în care a fost făcută modernizarea drumului Ştiucani-Ploştina. Fostul sindicalist a fost deferit Justiţiei şi pentru evaziune fiscală.
Bărbatul de 47 de ani mai are o sentință definitivă din anul 2012, în care a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru vătămare corporală, fiind judecat pentru că l-ar fi lovit pe Ghassan Hussein Khraibani.
În 2016, fostul sindicalist Cristea Fluerătoru a muncit în folosul comunităţii, fiind văzut în timp ce aduna resturi menajere pe străzile din municipiul Motru.

loading...
Loading...

Citește și

Intrare gratis la film în Târgu-Jiu!

Vineri, 26 octombrie, târgujienii pot petrece o seară de neuitat vizionând gratis proiecția filmului „Constantin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.