VEŞTI BUNE pentru angajații CEO! E vorba de CONDIŢIILE DEOSEBITE de muncă


Dan Vâlceanu a anunţat, pe pagina de socializare, că avizele pentru încadrarea în condiții deosebite de muncă au fost prelungite până în 2021.

Deputatul PNL a ţinut să le transmită minerilor şi energeticienilor, pe facebook, vestea bună. Dan Vâlceanu a amintit şi de faptul că înainte ca guvernul să dea ordonanţa prin care avizele pentru încadrarea în condiţii deosebite au fost prelungite până în 2019 a depus o inițiativă legislativă, prin care propunea prelungirea din trei în trei ani a acestor avize. “Acest lucru a fost posibil printr-un amendament formulat, astăzi, de deputații din Comisia de Muncă și Protecție Socială din Camera Deputaților, din care fac și eu parte. După cum știți, Guvernul a dat o ordonanță de urgență, după mari presiuni și tensiuni, prin care a prelungit avizele de încadrare în condiții de muncă deosebite până în 2019. Nu se schimbă nimic până în 2019, pentru că în cariere condițiile de lucru sunt foarte grele. Le-am spus colegilor din comisie că în cariere condițiile de muncă pot fi îmbunătățite, dar nu normalizate. Înainte de această ordonanță, am depus o inițiativă legislativă, prin care propuneam prelungirea din trei în trei ani a acestor avize, prima reînnoire fiind astfel în 2021. Mă bucur că până la urmă, după luni de presiuni, PSD-ALDE a înțeles importanța acestei modificări. Mai departe, voi atrage atenția asupra lipsei infrastructurii, echipamentelor de lucru, materialelor de lucru, necesare pentru desfășurarea activității într-un loc de muncă unde minerii și energeticienii să se simtă în siguranță”, a scris parlamentarul liberal pe pagina de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

2 comentarii

  1. Un alt imbuibat din banii de la ceo… cati bani a luat de la ceo prin firmele familiei nu cred ca mai stie…

  2. Ce glume in program are istetul asta care incaseaza milioane de euro de la CEO pe lucrari de mantuiala sau chiar fictive .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: