Vești bune pentru șoferi! Permisul de conducere se SUSPENDĂ mai greu

Codul Rutier va fi modificat astfel încât permisul de conducere să fie suspendat la 45 de puncte, nu la 15 puncte, aşa cum este în prezent, anunţă observator.tv. Amendamentul a trecut deja de Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor şi este aptă pentru votul din plenul Senatului.

„Am ridicat acest prag de puncte de suspendare până la 45, pentru că e în natura umană, până la urmă cu toţii greşim, în orice facem. Importat este dacă o facem voit sau nu. Dacă nu o facem cu intenţie şi atunci nu e repetitivă, totuşi conducătorul auto să nu poată fi sancţionat pentru o greşeală, pentru că ştiţi foarte bine, ba mai avem o urgenţă, ba infrastructura nu ne permite, ba suntem în tot felul de timpi în care trebuie să ne încadrăm ca şi şoferi, bineînţeles”, a declarat preşedintele Comisiei juridice Camerei Deputaţilor, Nicuşor Halici.

loading...
Loading...

Citește și

Ce spune Aparegio despre stația de epurare a municipiului Târgu Jiu

Aparegio a transmis un comunicat de presă în care a vorbit despre staţia de epurare …

Un comentariu

  1. O prostie . Masurile trebuie sa fie de natura coercitiva . Numai popii iarta greselile . Legea trebuie sa fie dura si aplicata pentru toti cetatenii fie ei si parlamentari de doi bani. In Germania permisul se suspenda la acumularea a 9 puncte de penalizare iar suspendarea se aplica pentru un an . In caz contrar o sa ne minunam in continuare ca avem cel mai mare numar de accidente mortale din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: