Vești proaste pentru personalul TESA de la CE Oltenia!


Salariații TESA din CEO ar putea avea un program de lucru redus din ianuarie 2019. Mai exact, personalul de la birouri ar putea lucra numai patru zile din cinci, una fiind concediu de odihnă obligatoriu. Practic TESA, într-o lună, va presta 16 zile, în timp ce 4 vor fi zile de concediu ori recuperare pentru cei care au zile neefectuate.

Măsura restrictivă este luată în calcul de administrație pentru a face economii, asta după ce compania va finaliza anul 2018 pe pierderi.
Salariații din TESA au aflat deja de planurile administrației iar în birouri nemulțumirea generală mocnește, asta deoarece salariații spun că vor fi afectați la salarii.
Conducerea companiei a tot promis o reducere a personalului TESA prin trimiterea lor în producție. Până acum nu s-a realizat o diminuare reală a numărului salariaților de la birouri, ci, dimpotrivă, numărul chiar a crescut, o parte din sectorul productiv ajungând la TESA și nu invers.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

3 comentarii

  1. Cât va trebuit derbedeilor sa vă dați seama că toate fufele angajate politic trebuie puse la munca,pe când în producție suntem cu 12.000 mai puțin și treabă merge. Acea cu toate angajatele politic,ce nu știu pe ce lume trăiesc și lucrează la CEO.

  2. Sindicatul Vestea Buna

    Cati taie frunza !
    Tu vrei sa dispara departamente,servicii si alte directii fara rost!

  3. O ce veste minunata… In fiecare an in luna ianuarie s-au luat 4-5 zile co.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.