Vezi când va avea loc Simpozionul Internațional de Pictură de la Rânca!


Simpozionul Internaţional de Pictură de pe meleagurile gorjene se va desfăşura şi în acest an tot în staţiunea montană Rânca. Acesta va avea loc în perioada 23 august- 3septembrie 2018, iar organizatorii sunt Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare “Constantin Brâncuși”, Primăria şi Consiliul Local Târgu-Jiu, în parteneriat cu Filiala Gorj a Uniunii Artiștilor Plastici din România şi Institutul Cultural Român. În acest an vor participa pictorii Gabriela Culic-România, Luminița Țăranu-Italia, Marius-Barb-Barbone-România, Teodor Buzu-Cehia, Onița Mureșan- România, Gala Caki-Serbia, Adil Iusif- Azerbaijan, iar curatorul simpozionului este Vasile Fuiorea.

Simpozionul de pictură este o secțiune a “Atelierelor Brâncuşi”, programul cultural având ca obiectiv promovarea operei lui Constantin Brâncuşi și a artelor vizuale contemporane, în țară și în lume. Lucrările realizate vor îmbogăți colecția de artă contemporană a Municipiului Târgu-Jiu și vor fi expuse cu ocazia diferitelor manifestări culturale desfășurate de primăria orașului la nivel național sau internațional.

loading...
Loading...

Citește și

O artistă din Gorj își expune creațiile în Bulgaria!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează vineri 22 martie 2019 la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.