Vezi cât a încasat municipalitatea în numai o săptămână dintr-o parcare cu plată!


Parcarea cu plată de la Super 2000 a început să dea roade! Edilul Municipiului Târgu-Jiu se declară mulţumit de încasările înregistrate în ultima săptămână. În opinia lui Marcel Romanescu, în acest moment ar fi necesare şi aparate de taxat pentru a facilita accesul în pacare. Această soluție nu ar mai necesita nici prezenţa a doi sau trei salariați ai municipalității pentru a deservi parcarea.

Numai într-o săptămână au fost înregistrate încasări de peste 10.000 de lei în parcarea publică de la Piaţa Mare. Edilul din Târgu-Jiu susține că nu avea dubii că primăria nu va administra eficient parcarea de la Super 2000 şi acelaşi lucru s-ar putea întâmpla şi cu parcarea de la Complexul Rodna.
Edilul a precizat că şi-ar dori ca măcar 6 luni de zile parcarea să fie administrată de municipalitate pentru a demonstra că este un proiect profitabil pentru primărie.
”Nu avem niciun fel de temeri în privința administrării parcărilor. Dacă din parcarea de la Super 2000, care nu a fost ocupată niciodată la capacitate maximă, am putut încasa 10.000 de lei într-o săptămână, parcarea de la Rodna este o parcare cu o capacitate mai mare și cu un rulaj mult mai mare decât rulajul de la Super 2000. Pe un calcul simplu, parcarea de la Rodna ar putea să aducă municipalității, în fiecare lună, cel puțin 20.000 de lei”, a declarat Marcel Romanescu.

Edilul are în plan ca pentru modernizarea parcării de la Super 2000 să fie accesate fonduri europene.

Loading...

Citește și

Bordușanu îl atacă pe primarul Romanescu dar îi răspunde Paraschiv!

Secretarul general al PSD Gorj, Anca Bordușanu, l-a criticat, ieri pe primarul Marcel Romanescu pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.