Vezi cât au plătit salariații CE Oltenia celor aproape 30 de organizații sindicale!

ceo-bani

• Cotizațiile s-au reținut pe ștatul de plată

La Complexul Energetic Oltenia ființează aproape 30 de sindicate. În trei luni de zile, au fost reținute pe ștatele de plată ale salariaților, 1.060.743 de lei, însemnând contribuția a aproximativ 16.000 de oameni.

Este vorba despre Sindicatele Dreptatea Rovinari, Univers – Jilț Sud, CFU Motru, CFU Rovinari, Energetic Craiova, Energia Ișalnița, Energia Rovinari, Energia Turceni, Cariera Lupoaia, Cariera Roșiuța, EMC Roșia, CET Craiova II, Minerul Peșteana, Sindicatul Salariaților din CEO, Lignitul Oltenia, Mine Energie Jilț Turceni, Mine Energie Oltenia, EM Rovinari Pinoasa, Sindicatul Minier Libertatea Motru, Minier Subteran Tehomir, Sindicatul Muncitorilor Dreptatea Jilț, Noua Mișcare Sindicală, Renașterea Jilț Sud, Sindicatul Salariaților Exploatarea Livrări Căi Ferate Uzinale, Sindicatul Salariaților din SNLO –sediu, Solidaritatea 2013, Solidaritatea 92, Viitorul Nostru Minier Oltenia.

Eliminarea reținerii de către angajatori a cotizațiilor pentru sindicate

Astfel, în luna martie 2015, CE Oltenia a reținut cotizațiile a 15.574 de salariați, transferând sindicatelor menționate mai sus 314.166 de lei, în aprilie, 373.406,62 lei de la 16.045 de salariați, iar în luna mai compania a reținut pe ștatul de plată 373.170,38 de lei, reprezentând contribuția pentru sindicate a 16.026 de angajați din CEO. Recent, președintele Iohannis a dat spre reanalizare modificările aduse Legii Dialogului Social, cerând eliminarea punctului care prevede reținerea cotizațiilor pe ștatele de plată.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.