Vezi ce a declarat CRIMINALA de la metrou în momentul reținerii

Magdalena Șerban, femeia în vârstă de 36 de ani care a ucis o tânără după ce a împins-o în fața metroului, a avut o atitudine ostilă față de polițiștii în civil care au depistat-o și au vrut să o ducă la audieri.

Criminala de la metrou a fost depistată la câteva ore de la comiterea faptei, în zona magazinului Unirea. Cei care au abordat-o au fost polițiști îmbrăcați în civil, care au rugat-o să îi însoțească la secție pentru „a lămuri câteva aspecte”, fără a-i spune despre ce este vorba. Ostilă, Magdalena Șerban nu s-a lăsat luată de polițiștii în civil, cărora le-a spus „Sunteți niște derbedei”, au declarat pentru Libertatea surse judiciare. Abia când la fața locului a fost adus un polițist în uniformă asasina s-a lăsat dusă la secție, unde a fost audiată și reținută după câteva ore.

Femeia urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice în perioada următoare. Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul comiterii crimei și va fi condamnată, va fi încarcerată într-un penitenciar. Dacă rezultatul expertizei va arăta că nu a avut discernământ, în cazul în care va fi condamnată, își va ispăși pedeapsa fie într-o secție specială de psihiatrie a unui penitenciar, fie într-un spital de boli nervoase.

sursa: libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Zona pietonală din Târgu Jiu unde o femeie a fost accidentată, ÎNCHISĂ! Foto

Un echipaj al Poliției Locale a Municipiului Târgu Jiu a sesizat momentul când o persoană …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.