sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 1:15

Vezi ce CLĂDIRI din Târgu Jiu așteaptă să fie cumpărate de PATRONI!

centrala1

Primăria Târgu Jiu va scoate la vânzare imobilele în care au funcționat două centrale termice de cartier. Pentru celelalte foste centrale termice s-au găsit deja destinații, unele au fost transformate în Cluburi pentru pensionari, iar altele în cluburi pentru diferite activități socio-profesionale. 

centrala2
Printr-o hotărâre de consiliu, Primăria Târgu Jiu a hotărât să fie scoase la licitație ultimele două centrale termice nefolosite. „Primăria Municipiului Târgu Jiu a stabilit pentru ultimele două centrale termice pe care le are nefolosite în această perioadă, printr-o hotărâre de consiliu local, să fie reevaluate și scoase la licitație în vederea vânzării. Pentru celelalte foste centrale termice s-au găsit destinații, unele dintre ele au fost transformate în Cluburi pentru pensionari, cluburi pentru diferite activități socio-profesionale, altele au fost transferate cu titlu gratuit pentru unele instituții din Târgu Jiu în vederea desfășurării diferitelor activități pe care le au acele instituții. S-a discutat săptămâna trecută despre o centrală termică pe care o persoană fizică a achiziționat-o la licitație, este vorba despre cea din Grivița 2, centrală ce se află într-o fază avansată de degradare. Am făcut tot posibilul să comunică permanent, avem numeroase adrese trimise, Poliția Locală chiar a amendat acea persoană și sperăm ca această persoană să înțeleagă importanța de a găsi destinație pentru locația respectivă și de a aduce o transformare zonei. În situația în care în care nu se va găsi un mod de comunicare direct cu această persoană, vom trece la o perimetrare, la o izolare a zonei pentru a numai permite copiilor și oamenilor străzii să intre în zona respectivă pentru a îndepărta orice risc care s-ar putea produce în această centrală”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Un comentariu

  1. Si cu centrala de la paralela 45 ce se intampla?……numai caini, boschetari si mizerie.Copiii mici care se joaca in zona sunt intr-un mare pericol. Nu mai vorbim de esteticul locului.La biserica de langa centrala se fac multe cununii si alte evenimente. Parca iti e rusine sa spui ca stai acolo.Va rugam sa luati urgent masuri si cu aceasta centrala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: