duminică , 15 decembrie 2019 - 0:12

Vezi ce FUNCȚIE a primit Pasti în Consiliul Județean!


Cristian Toader Pasti este, începând de ieri, consilierul personal al preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. Pasti a renunţat la funcţia de director al Parcului Industrial de la Bumbeşti Jiu pentru a veni în Consiliul Judeţean.

Postul de consilier personal al preşedintelui CJ a rămas vacant după ce Ion Călinoiu a plecat la şefia Serviciului de Gospodărie a Apelor Gorj. Pasti a declarat că a lăsat parcul într-o stare foarte bună şi a promis că îl va ajuta cu tot ce poate pe cel care va veni în locul său la conducerea parcului. În următoarele şase luni, Consiliul Judeţean trebuie să desemneze o persoană care să conducă parcul de la Sadu, până atunci, interimatul va fi asigurat de Nicolae Pecingină, fostul adjunct al lui Pasti.
„Am luat vineri decizia de a-mi da demisia de la Parcul Industrial Sadu. Am reuşit să ţin acest parc funcţionabil, deşi a fost o perioadă grea, o perioadă de sărăcie. Domnul Cosmin Popescu mi-a propus ca de astăzi (luni, n. red.) să ocup funcţia de consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean. Sper ca experienţa mea în administraţie să fie de folos pentru Consiliul Judeţean şi să-i fiu de folos şi domnului preşedinte Cosmin Popescu. La Parcul Industrial, domnul director Pecingină este interimar, urmând ca reprezentanţii Consiliului Judeţean, în termen de şase luni, să facă procedura de selecţie. Este o procedură destul de greoaie pentru că condiţiile sunt foarte restrictive şi foarte puţini oameni ar îndeplini condiţiile să meargă acolo, însă aceşti oameni au funcţii mai bune şi parcul industrial nu este foarte atractiv pentru ei. Sper ca cine vine după mine sper să fie ajutat mult mai mult. Situaţia este una extraordinar de bună. Sunt în cont peste jumătate de miliard, nu avem nicio datorie. Societatea este curată din toate punctele de vedere. Eu o să încerc să-i ajut cât pot de mult cât timp sunt aici (la Consiliul Judeţean, n. red.)”, a declarat Pasti.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: