sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:33

Vezi ce instituții fac ANGAJĂRI!

job

Colegiul Tehnic „Henri Coandă” Târgu Jiu și Şcoala Gimnazială Nr. 1 Albeni, cu sediul în localitatea Albeni, judeţul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor întreţinere.

Pentru postul  de muncitor întreținere la Colegiul Tehnic „Henri Coandă” din Târgu Jiu, participanții trebuie să aibă studii medii, treapta I de minimum 10 clase plus cursuri calificare profesională, cu cel puţin una din calificări: tâmplar, lăcătuş, mecanic, zugrav-vopsitor, lăcătuş, mecanic, faianţar, parchetar și o vechime de minimum 6 ani în calificare profesională. Data limită de depunere a dosarelor pentru postul mai sus menționat este de 6 aprilie. Proba scrisă va avea loc în data de 18 aprilie iar proba practică se va desfășura în data de 20 aprilie. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la Colegiul Tehnic „Henri Coandă”, din strada Islaz, nr.2, Județul Gorj, telefon 0253.215.550

Se caută muncitor întreținere și la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Albeni

Pentru celălalt post de muncitor întreținere la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din Albeni, doritori trebuie să aibă studii medii 10 clase și curs calificare/şcoala profesională cu cel puţin una din calificările: electrician, mecanic, tâmplar, instalator iar vechimea nu e necesară. Data limită de depunere a dosarelor este 3 aprilie iar proba scrisă va avea loc în data de 18 aprilie. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Albeni, cu sediul în localitatea Albeni, judeţul Gorj sau la telefon 0253.274.617, 0253.274.520.

loading...
Loading...

Citește și

Universitatea ”Constantin Brâncuși” Tg-Jiu și-a consolidat poziția în plan internațional!

Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu a derulat începând cu 13 iunie 2019 și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: