duminică , 21 octombrie 2018 - 12:03

Vezi ce s-a întâmplat în procesul porno-polițistei Corina cu IPJ!

Tribunalul Gorj a considerat că evaluarea profesională a polițistei Corina Armășoiu, protagonista unor scene din filmele pentru adulți care au apărut, recent în spațiul public, este una corectă și a menținut calificativul acordat de șefii acesteia din cadrul IPJ Gorj.

Corina Armășoiu, agent principal la Compartimentul Siguranță Publică și Patrulare din cadrul Poliției Rovinari, a pierdut o primă ”luptă” în instanță cu Inspectoratul de Poliție Județean Gorj, după ce judecătorii i-au respins, pe 28 septembrie a.c., acțiunea pe care o formulase împotriva calificativului ”satisfăcător” acordat de șefii săi, în urma evaluării profesionale pentru anul anterior.
Polițista a fost cercetată disciplinar, în a doua jumătate a anului trecut, pentru că, nu a informat superiorii în momentul în care un polițist a plecat cu armamentul și muniția din dotare, iar cu altă ocazie nu a raportat că un alt polițist nu s-a prezentat la serviciu, deși în ambele situații era ofițer de serviciu pe unitate și avea obligația să raporteze incidentele menționate.
Fostul șef al Poliției Rovinari, comisarul șef Minel Sanda, i-a acordat calificativul ”satisfăcător”, în urma evaluării activității acesteia pe anul 2016, însă polițista nu a fost mulțumită de calificativul primit și a contestat evaluarea, întrucât considera că a fost nedreptățită și merita, la toate capitolele, cel puțin calificativul ”bine”.
Corina Armășoiu a fost protagonista unui filmuleț cu conținut sexual explicit, care a apărut în spațiul public, relativ recent, alături de fostul său amant, un comisar de poliție din Hunedoara.

loading...
Loading...

Citește și

Plan diabolic pus la cale de doi tineri din Gorj! Un bărbat din Neamț, pus la pământ în Rovinari

Un bărbat de 50 de ani, din județul Neamț, le-a spus polițiștilor din Gorj că …