Vezi ce spune Vișan despre SCHIMBAREA lui BOZA! Câți vor fi CONCEDIAȚI în CEO!


Secretarul de stat în Ministerul Energiei susține că nu s-a purtat nicio discuție la București privind o posibilă demitere a actualului manager al CE Oltenia.

Sorin Boza a fost chemat, la finele săptămânii trecute, de urgență la Ministerul Energiei. Presa locală a speculat că șeful CEO ar putea fi schimbat din funcție. Doru Vișan spune că nu s-a pus niciodată problema ca Boza să fie înlocuit. Secretarul de stat anunță că va veni lunar la Târgu-Jiu pentru a discuta cu șefii CE Oltenia și sindicatele despre problemele companiei. ”Nu am avut astfel de discuții și nu s-a pus niciodată o astfel de problemă. Este atributul Consiliului de Supraveghere să-și completeze Directoratul, dacă există vreo problemă, nu e atributul secretarului de stat. Negocierea contractului colectiv de muncă se desfășoară sub auspiciile legii. Există o comisie constituită la nivelul Complexului Energetic Oltenia, iar venirea mea se va face, conform mandatului dat de domnul ministru, o dată pe lună. Am venit în luna ianuarie, se va mai întâmpla când voi stabili împreună cu sindicatele și vom stabili o dată. Stați să negociem contractul și apoi să discutăm despre majorări salariale și alte lucruri. Negocierea înseamnă un timp, înseamnă multe lucruri’’, a declarat Vișan.

2017 – an GREU pentru CEO

Doru Vișan susține că, anul acesta, nu vor fi concediați 2000, ci doar o mie de mineri și energeticieni. Așa cum a spus și la Târgu-Jiu, personalul productiv nu va fi afectat de disponibilizări.”Se vorbește de 1000 de disponibilizări, generate de personal tehnic neproductiv și respectiv, conducere. Este un an greu în care a venit scadența multor împrumuturi pe care Complexul Energetic Oltenia le-a luat pentru realizarea investițiilor de mediu. Dar, printr-o organizare corespunzătoare, prin eforturi în acest sens și un act managerial corect o să reușim să le rambursăm”, a conchis secretarul de stat.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

2 comentarii

  1. Sa de faca dreptate

  2. Din cei 1000 luați in catarea dat ului afară, mai mult de 350-400 sînt cei porevliti”pensionabili”oameni care mai au destulvpina la pensie si care sînt direct din producție, muncitori si maistrii,oameni care in toata activitatea lor doar asta au facut-productie.Declarațiile d-lui secretar de stat nu prea au suport in condițiile astea,sînt menite sa însele aparențele. Deja sînt liste scoase,se cunoaste situația, se consideră că vor fi adusi birocrați în locul lor,tehnic fiind imposibil lucrul asta de pe o zi pe alta.Sînt vorbe auzite in fiecare an in preajma restructurarilor,după care urmează tăcerea, iar in productie rămînînd mai puțini, cu sarcini mai multe preluate de la cei dati afară. Vechea poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.