Vezi cine furnizează iaurt de 15 miliarde de lei pentru salariații din CEO!

cariera-iaurt

Contracte de urgență extremă în minerit și energie, pentru transport

Salariații CEO beneficiază de alimentația de protecție acordată de companie, în valoare de peste 15 miliarde de lei vechi. Firma omului de afaceri Nicolae Sarcină a avut prețul cel mai convenabil la produsele alimentare și, astfel, a mai „împușcat”, în septembrie, un contract de 1,5 milioane de lei de la Complexul Energetic Oltenia.

Contractul cu pricina presupune asigurarea hranei de protecție pentru angajații companiei, însemnând produse lactate. Produsele alimentare de protecție sunt pentru angajații care își desfășoară activitatea în locuri de muncă pentru care legislația prevede acordarea lor, se arată în anunțul de atribuire a contractului încheiat de CEO cu SC Succes Nic Com SRL. Salariații care vor beneficia de produsele furnizate de firma afaceristului gorjean sunt cei care lucrează în cadrul Diviziei Miniere și la SE Turceni. De menționat este faptul că valoarea acestui contract este de 1.512.204 de lei, fără TVA.

Urgent, cu TPSUT Mehedinți și TPSUD Bâlteni

Vechii abonați ai sistemului energetic sunt nelipsiți și în actualul Complex Energetic Oltenia. Așa se face că și TPSUT Mehedinți a obținut în această lună un nou contract de la CEO pentru închirierea vehiculelor de marfa și persoane cu șofer pentru UMC Husnicioara. Firma cu pricina este cunoscută ca un cal breaz în minerit și energie, aparținând afaceristului mehedințean Dan Bălan. Relația acestuia cu fosta SNLO este notorie, TPSUT Mehedinți aflându-se printre „căpușele” CEO în documentele Curții de Conturi. De această dată, firma mehedințeană va asigura transportul minerilor de la Husnicioara în baza unui contract încheiat într-o „situație de urgență extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condițiile stricte stabilite în directivă”. Ar mai fi de spus că afacerea costă aproape două miliarde de lei, fără TVA – mai exact, 195.738 de lei, conform anunțului de atribuire 141194 din 28.10.2013. De asemenea, alte aproape patru miliarde de lei vechi pentru transportul salariaților, în regim de maximă urgență, vor fi acordate și TPSUD Bâlteni, în baza unui contract atribuit tot în regim de maximă urgență și tot în această lună. Serviciile TPSUD Bâlteni vor fi prestate la U.M.C. Peșteana, U.M.C. Berbești și Mina Motru.

loading...
Loading...

Citește și

Avem un stadion! Ce facem cu el? Arena sportivă de 30 de milioane de euro, din centrul municipiului Tg-Jiu, E PUSTIE! Propunerea ȘOC a Clubului Pandurii către primărie!

Stadionul din Tg-Jiu, care a costat aproape 30 de milioane de euro, este pustiu, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: