duminică , 26 ianuarie 2020 - 10:19

Vezi cine l-a AMENINȚAT și ȘANTAJAT pe ȘEFUL ITM. Romanescu: Mi-a transmis că SE VA OCUPA DE MINE și va face tot ce-i posibil SĂ MĂ TERMINE


Inspectorul șef al ITM Gorj, George Romanescu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că este amenințat și șantajat de o fostă subalternă, iar timp de câteva luni a fost urmărit. Precizările șefului ITM au fost făcute, în contextul în care, în cursul zilei de marți, pe adresele de mail ale instituțiilor de media locale și centrale au fost trimise mai multe fotografii, înregistrări audio și informații despre presupuse nereguli săvârșite de Romanescu.

„Sunt urmărit, am fost filmat și șantajat!”

George Romanescu, șeful ITM Gorj, a precizat că o fostă subalternă, Nicoleta Stroe, a încercat, în vremea în care era angajată a instituției, să obțină o funcție de conducere prin amenințări și șantaj. ”Am încercat de mai multe ori să discut cu dumneaei, însă a continuat să mă șantajeze cu anumite lucruri, să mă amenințe, iar o perioadă de timp am fost urmărit și sunt urmărit în continuare, mi-au lovit mașina, și pot să vă spun că de mai multe ori am găsit mașina cu roțile înțepate. Sunt persoane, puse de dânsa care mă urmăresc permanent”, a adăugat inspectorul șef.
George Romanescu spune că, în luna iulie, de ziua de naștere a fiicei sale, după ce a cumpărat câteva platouri cu mâncare și prăjituri de la o firmă de profil, a fost urmărit, fotografiat și filmat. ”Vă prezint certificatul de naștere al fetiței mele, factura și documentele de plată pentru ce am cumpărat ca să demonstrez că pentru cei câțiva copii, invitați la ziua ei, am făcut cumpărături de la firma de catering. Știam că sunt urmărit, am fost filmat și șantajat cu aceste filmări. După două zile am depus plângere la poliție împotriva acestei persoane. Anterior depusesem acțiune în instanță, împotriva aceleiași persoane, pentru alte acuzații pe care mi le-a adus în spațiul public, prin care am solicitat daune morale”, a precizat inspectorul șef al ITM.

 

Totul ar fi plecat de la faptul că Nicoleta Stroe s-a vrut șefă în cadrul ITM numai că, potrivit lui Romanescu, aceasta era o persoană foarte slab pregătită profesional. ”Dânsa, din punctul meu de vedere este o persoană indisciplinată, nu respecta regulile pe care le impuneam și avea o singură problemă, voia să fie pusă șefă de serviciu la structura din care făcea parte și mai mult, de atâtea ori mi-a transmis că se va ocupa de mine și va face tot ce-i posibil să mă termine, atât pe mine cât și pe familia mea”, a conchis Romanescu.

Stroe: Eu nu am înregistrat

Nicoleta Stroe a declarat, în cursul serii trecute, la un post local de televiziune, întrebată fiind dacă a ascultat înregistrările audio și dacă-și recunoaște vocea că ”Mi-am asumat dintotdeauna lucrul acesta. Eu ca avertizor public a trebuit să spun, pentru că oricum nu m-a ascultat nimeni în interiorul ITM-ului. Asta am simțit eu. (…) Eu știu ce am zis. Nu le-am ascultat pentru că știu ce am zis, nu aveam nevoie să le mai ascult. Dar acela era adevărul meu”, a spus fosta angajată a ITM.
Întrebată de ce vorbea cu colegii în șoaptă și de ce i-a înregistrat, Nicoleta Stroe a afirmat că ea vorbise anterior de unele înregistrări pe care le-a dat la unele televiziuni, în urmă cu ceva vreme. ”Nu știu cine a trimis. Eu nu am înregistrat, alții mă înregistrau pe mine doar cu gândul că poate o să spun ceva…Nu știu cine a făcut-o și vă spun că nu eu am trimis acele poze și acele înregistrări”, a mai spus fosta subordonată a lui Romanescu.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.