Vezi cum a ajuns Emilia, din Târgu Jiu, să lucreze pentru Geta Voinea: „ Le-am coafat pe Alina Eremia, Ruby, Oana Cuzino, Ellie White”


Pochea Emilia are 23 de ani, este absolventă a Colegiului Comercial „Virgil Madgearu” din Târgu Jiu și a Facultății de Business și turism din cadrul ASE București. Chiar dacă domeniile pe care le-a studiat nu au nicio legătură cu hairstylingul, pasiunea pentru această meserie au adus-o pe frumoasa brunetă în locul în care se află astăzi. Emilia este hairstylist de la începutul anului 2015 și lucrează în unul din saloanele de înfrumusețare ale cunoscutei Geta Voinea. „Am ajuns în salonul Geta Voinea după o întreagă aventură. O colegă de facultate i-a trimis un mesaj pe facebook Getei într-o noapte pe la 1 când nu aveam somn şi spre surprinderea noastră ne-a răspuns şi a zis că a doua zi mă aşteaptă la un interviu. Am ajuns cu 30 de minute înainte şi am aşteptat cuminte, fascinată de tot ce era în jurul meu şi de faptul că o să o întâlnesc pe Geta Voinea, cea de care eram fascinată. Ghinionul meu a fost ca în ziua aceea am aşteptat o oră jumătate şi ea nu a mai putut ajunge. Dar am reprogramat întâlnirea şi a doua oară ne-am întâlnit aşa cum am programat asta după ce am sunat la recepţia unuia dintre saloanele unde trebuia să ne vedem şi le-am spus că trebuie să mă întâlnesc neapărat cu ea şi că nu mai scapă de mine. A urmat o perioadă de proba după care am fost angajată. Hairstylist sunt cred, de când mă ştiu. Nu puteam să adorm atunci când eram mică dacă nu mă jucam în părul mamei mele, dar oficial sunt de la începutul anului 2015 când am terminat cursul de pregătire profesională. Am învăţat în şcoala lucrurile elementare dar cea mai mare parte am învăţat-o de la ceilalţi colegi cu mai multă experienţă care m-au ajutat foarte mult să mă dezvolt şi dorinţa de a mă autoeducarea în cazul meu a fost cea care m-a făcut să fiu unde sunt acum” ne-a povestit Emilia.
Emilia ne-a mai povestit că le-a aranjat părul vedetelor Alina Eremia, Ruby, Oana Cuzino, Ellie White, dar și altor persoane publice. „Personalităţi din showbiz-ul nostru sunt mai mereu prin saloanele Geta Voinea şi desigur că am coafat şi eu: Alina Eremia, Ruby, Oana Cuzino, Ellie White astea îmi vin în minte acum, dar sunt şi personaje pe care probabil nu le ştiu. Oricum pentru mine fiecare persoană care „se lăsă pe mâna mea” e tratată ca o personalitate” ne-a mai spus Emilia.
Loading...

Citește și

Te topești de drag! Cât de FRUMOASĂ este fiica primarului Filip de la Rovinari! Imagini de la slujba de BOTEZ!

În weekendul care tocmai a trecut primarul orașului Rovinari, Robert Filip și soția sa Ana …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.